Maksimum 13.000 TL'ye PC Toplama

Dostum zahmetin için çok teşekkür ederim ama ben Vatan'dan alıp uğraşmak istemiyorum. Çünkü zarar vermek var işin ucunda. Müsait olursan Vatan'dan toplar mısın?
Teknobiyotik vb. siteler kasaları kendileri montajlayıp gönderiyorlar. Ekran kartı ağır ve uzunsa ekran kartını montaj yapmadan gönderiyorlar. Ekran kartı geldiğinde ise ekran kartını anakart üzerindeki porta bağlayıp güç kablolarını bağlaman gerekiyor.

İşlemci : İntel Core i7 8700K - 1.936 TL
Anakart : ASUS PRIME Z370-A - 956 TL
Ekran Kartı : MSI Armor GTX 1080Ti - 3.978 TL
Bellek : CORSAIR 16GB 2x8 3000 mhz - 892 TL
HDD : Toshiba 4TB - 792 TL
SSD : Samsung Evo 960 512 GB - 1.694 TL
İşlemci Soğutma : Corsair Hydro H110i Sıvı Soğutma 778 TL
Kasa : XIGMATEK FRONTLINER EN8774 - 247 TL
PSU : CORSAIR CX 750w 80+ bronze - 480 TL
Toplam : 11.753 TL

Sistem bileşenleri hemen hemen aynı, bir kaç parça sadece marka bazında değişti ve vatan bilgisayardan toplandığında toplam fiyat bu. İnternet sitelerinde toplandığında siteler bazı ürünlerde özel indirime gidiyor fakat burada bu söz konusu değil. Bazı ürünler belli başlı yerlerde bulunmakta stok sıkıntısı var mesela İ7 8700K belli başlı yerlerde mevcut. Sistemi toplamadan önce hangi ürün nerede var bakmanızı tavsiye ederim eğer internet siparişi yapmayacaksak. Son olarakta Ekran kartında mecburi marka değişikliğine gittim çünkü Galax GTX 1080Ti vatanda mevcut değil. Aynı zamanda teknobiyotik genelde ekran kartını takmadan gönderiyor zarar görmemesi için hem ekran kartının hem anakartın soketine zarar vermemesi için, bu konuda da için rahat olabilir.

Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Ufak tefek değişiklikler o anki fiyat uygunluklarından vs. olabilir tabii ki. Ekran kartında markaya takılma o anlık indirim vs vardır bizim kullandığımızdan daha uyguna geliyordur onu tercih et. Sonuçta GPUlar aynı sadece tasarımlar vs değişiyor. Tekrardan hayırlı olsun, iyi forumlar. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı