Maksimum 14.000 TL notebook tavsiyesi

Bütçe
14.000 TL
AMD işemciler hakkında hiçbir bilgim yok iyi midir bu ? Intel i7 11800H ile kıyaslarsak sence hangisi iyi ?
Ben olsam APU olmayan bir işlemciye yönelirdim çünkü içinde ekran kartı var APU'dan daha güçlü. He APU'yu BIOS'tan kapatacaksanız Ryzen 4800H olanı alırdım.

AMD işemciler hakkında hiçbir bilgim yok iyi midir bu ? Intel i7 11800H ile kıyaslarsak sence hangisi iyi ?

Teşekkürler bende onu düşünüyorum.
Hocam Amd işlemci konusunda iyidir sıcaklık değerlerine göre. İ7 11800h ile karşılaştırırsak ne olur o konuda bilgim yok. Legion 5 hakkında ise ramlerin gecikmesi fazla bu biraz performans kaybına neden oluyor ve kasası plastik(kaliteli plastik ancak plastik).

Daha nceki bilgisayarım HP idi çok kötü şeyler yaşadım. Gerek servis gerekse ısınma sorunu gibi şimdi aynı sorunların olmasını istemiyorum.

Hocam o zaman MSI'yı alın yazdığınızı o iyi performans verecek ve ısınma problemi yaşanmayacak HP kadar kötü değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı