Maksimum 16.000₺ monitor dahil sistem tavsiyesi

Bütçe
16000
Teşekkür ederim hocam. Evet attığım kasanını güç kaynağı bomba niyetine kullanılabilecek bir kasa, yükseltincede bütçeyi aşıyor öylesine atmıştım.

SHIFTDELETE SD2 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI işlemciyi 5600 yapıp bunu alabilirsin hocam, geri kalanada monitör önerirler. Ayrıca verdiğiniz linkteki kasa çöplük.
1080p için 6700 fazla mı kaçar acaba bütçeyi biraz zorlasam?
xfx, sapphire pulse'den daha iyi bir soğutma ve malzeme kalitesine sahip midir bilginiz var mı hocam

Teşekkür ederim hocam. Evet attığım kasanını güç kaynağı bomba niyetine kullanılabilecek bir kasa, yükseltincede bütçeyi aşıyor öylesine atmıştım.

1080p için 6700 fazla mı kaçar acaba bütçeyi biraz zorlasam?
xfx, sapphire pulse'den daha iyi bir soğutma ve malzeme kalitesine sahip midir bilginiz var mı hocam
6700 kullanıp 5500 takarsan 1080p darbagoz olur hissettirir. 5600 yaparsan 15 k civari edecek zaten adam gibi monitörler 3.5 4 k arası bütçe yükseltmen gerek.

Ayrıca pulse iyi kalsın.

Anladım, Peki İntel/Nvidia Öneriniz var mıdır?
Dostum şuan teldeyim sistem linkini bulamadım ama gamegaraj sitesinde vardı bi 3060 Intel sistem oradan bı baksana, Veya arkadaşlar atacaktır size.

Anladım, Peki İntel/Nvidia Öneriniz var mıdır?
AHORA 5T12-RTX3060/Ti - Game Garaj Acer Nitro EG241YPbmiipx, 23,8" Full HD,1ms(VRB), 165Hz, 250 nits, ZeroFrame Oyuncu Monitörü, UM.QE1EE.P01 : Amazon.com.tr: Bilgisayar monitörde şöyle bişe alabilirsin ama ayrı konu açarsan daha iyileri önerebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı