Maksimum 16000 TL sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Semy06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 793

Semy06

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selam,

16000 TL gibi bir bütçem var. Oyun, AutoCAD ve solidwork için kullanacağım. Ailemden kaynaklı sadece Vatan Bilgisayar, İtopya'dan alabilirim veya Ankara içi herhangi bir mağaza da olabilir. Ekran kartı da NVIDIA olursa müthiş olur. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Dostlar selam,

16000 TL gibi bir bütçem var. Oyun, AutoCAD ve solidwork için kullanacağım. Ailemden kaynaklı sadece Vatan Bilgisayar, İtopya'dan alabilirim veya Ankara içi herhangi bir mağaza da olabilir. Ekran kartı da NVIDIA olursa müthiş olur. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
Biraz dediğin sitelere baktım da cidden fırsatlı ve ucuz sistem yok. Ben bu sistemi öneriyorum site güvenilir. Kasayı Asus Tuf GT301 yapıp alabilirsiniz.

Hocam sistem tavsiyesi olarak atmadım bilgilendirme amaçlı olarak attım.
O arkadaşı takmayın, her konuda böyle. Geçen gün I3'ler sırf isminden dolayı ve 4 çekirdek olduğu için 3060'ı besleyemeyeceğini iddia ediyordu.
Yahu ne keleş adamsın 1 haftada muhallebi bigisayarcısı oldun he.

Biraz dediğin sitelere baktım da cidden fırsatlı ve ucuz sistem yok. Ben bu sistemi öneriyorum site güvenilir. Kasayı Asus Tuf GT301 yapıp alabilirsiniz.
Güzel sistem, A750'nin kas gücü olarak ve VRAM olarak içinden geçer.

O arkadaşı takmayın, her konuda böyle. Geçen gün I3'ler sırf isminden dolayı ve 4 çekirdek olduğu için 3060'ı besleyemeyeceğini iddia ediyordu.

Güzel sistem, A750'nin kas gücü olarak ve VRAM olarak içinden geçer.
Şuan konu sahibinin alabileceği en iyi sistem Haqqus bence. Her ne kadar NVIDIA sistem istese de gerçekten güzel sistem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı