Maksimum 1700 TL gamepad önerisi

EMRE213123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba eskiden oyunları PS de oynardım çok eskiden tabii :) uzun zamandır klavye mouse oynuyorum ama artık masanın başında oynamak yoruyor biraz uzaklaşmak istiyorum kendim biraz araştırdım aklımda 9.nesil Xbox kolu var ama mediamark da denedim hissiyatı çok iyiydi ama elime küçük geldi gibi çok da rahatsız etmedi belki normaldir ben çok oldu gamepad kullanmayalı size de sormak istiyorum bayağı uzak kaldım bunlardan alttarafında atanabilir tuşuları olan gamepadler filan çıkmış onlarda güzel duruyor ama fiyatları uçuk bunların muadilleri var mı bilmiyorum uyguna :) bu fiyat bandında veya daha uygun olursa tabii iyi olur ama derseniz biraz daha koy şunu al o da olur uzun süre kullanabileceğim sorun yaşamıyacağım bir şey istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bence en iyi seçenekler DualSense ve Xbox gamepadleri ikisini de araştırıp hangisi içinize sinerse onu alın, benim tavsiyem DualSense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en iyi seçenekler DualSense ve Xbox gamepadleri ikisini de araştırıp hangisi içinize sinerse onu alın benim tavsiyem son nesil DualSense.

DualSense deneme fırsatım olmadı ama PC ile tam uyumlu olmadığı yazıyor bazı konularda triger özelliklerini çalışmadığını söylüyorlar o yüzden biraz ısınamadım ama deneme fırsatım olursa bakacağım teşekkürler.

Şahsen kullanmıyorum fakat Dualsense'te teknik anlamda birkaç sorun olduğu ve Dualsense V2 çıktığı zaman alınması gerektiğini tavsiye eden birçok yoruma denk gelmiştim. Kullanan ve sorunlarını bilen birileri daha ayrıntılı bilgi verirse memnun olurum.

Son düzenleme:
DualSense deneme fırsatım olmadı ama PC ile tam uyumlu olmadığı yazıyor bazı konularda triger özelliklerini çalışmadığını söylüyorlar o yüzden biraz ısınamadım ama deneme fırsatım olursa bakacağım teşekkürler.
PC ile uyumsuz değil. DSX programıyla her şeyini kullanabiliyorsun. Trigger özelliklerini oyun destekliyorsa programa bile ihtiyaç yok.

Ben de siyah modeli var oldukça memnunum.

DualSense teknik anlamda daha önde bir gamepad.

PS5 de evet, yetenekli fakat PC için kablo ile bağlamak gerekiyor ve konu sahibi PC'den uzaklaşmak istiyor. Ergonomi ve şarj edilebilir pil ile sürekli kablosuz kullanabilirsiniz 9. nesil Xbox gamepadini ayrıca Windows da sorunsuz çalışıyor, hiçbir şeye gerek duymadan.

Şahsen kullanmıyorum fakat DualSense'te teknik anlamda birkaç sorun olduğu ve DualSense V2 çıktığı zaman alınması gerektiğini tavsiye eden birçok yoruma denk gelmiştim. Kullanan ve sorunlarını bilen birileri daha ayrıntılı bilgi verirse memnun olurum.

Evet bende okudum birkaç yazı drift sorunu var diyenler bile gördüm o yüzden düşündürdü biraz DualSense

Technopat Haberler

Geri
Yukarı