Maksimum 2000 TL sistem tavsiyesi

Xielos

Hectopat
Daha fazla  
Herkese sağlıklı günler dilerim. Evde kaldığımız bugünlerde ufak yollu bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şu anki kullandığım sistem artık çok eski. Sadece ASUS R7 240 2 GB ekran kartım vasat diyebilirim. İşlemci, anakart, RAM, SSD, PSU'dan oluşan bir sistem önermenizi rica edeceğim. Var olan ekran kartını yeni sistemde kullanmak istiyorum.
Benim göz gezdirdiğim kadarıyla,
Ryzen 5 1600.
Gigabyte A320M S2H 3200MHz.
G.Skill 8 GB Ripjaws.
SanDisk 240 GB'lik SSD'sini kullanmayı planlıyorum.
Var olan bir kasam var ama o da çok eski kasa ve PSU tavsiyelerinizi veya sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam ben böyle bir başlık acacaktim sen açmışsın.

Arkadaşlar 2000 TL ye hazır kasa istiyorum güvenilir bir siteden. GTA 5 felan en son grafiklerde 60 FPS vermesi yeter bildiğiniz bir sistem var mı sipariş edebileceğim? Aydınlatırsanız sevinirim.

Şöyle bir soru daha sormak istiyorum amd ryzen 5 1600 ve r7 240 2gb lık ekran kartı bi sıkıntı çıkarır mı ryzen 3 1200 yeterli midir?(ekran kartı ilerleyen dönemde değişebilir.)

Şöyle bir soru daha sormak istiyorum amd ryzen 5 1600 ve r7 240 2gb lık ekran kartı bi sıkıntı çıkarır mı ryzen 3 1200 yeterli midir?(ekran kartı ilerleyen dönemde değişebilir.)
O işlemciye öyle bir ekran kartı takılmaz. İşlemciyi 2200G alsan 200 TL daha ucuza gelir ve çok daha fazla FPS alırsın. Benim önerim bu sistemi alman ileride de 240 GB SSD alırsın.
1587072204660.png

Çok teşekkür ederim ileride bir ekran karti alabilirim o yüzden böyle bir islemci tercih etmiştim ileride hangi işlemci işime yarar?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı