Hi-Level neden önermiyorsunuz ki RAM kolay kolay bozulan bir parça değil.
Sana sormayalım o zaman. Arkadaşım sen neyin kafasındasın? İ3 4170 çoğu oyunda FX 8350 yi geçiyor. İ3 4170 GTX 970 testlerine bak. Darboğaz filan yok.Bana soracak olursanız artık günümüz oyunları için i3 4160 veya 4170 yetmiyor.Artık i5 4460 ın altında işlemci önerilmemeli.
Arkadaşım ben darboğaz gibi bir şey oluyor demedim zaten i3 4160 gtx 970 gibi bir kartı besliyor ona lafım yok.Ama işlemci i3 4160 singel da sorun çıkartmaz ama multide büyük sıkıntı olur.Ve işlemci isteyen oyunlarda performans. Düşüklüğü yaratır i3 tek çekirdekte AMD ye fark atıyor evet bu doğru ama multiplayer ve işlemci isteyen oyunlarda i3 çığlık atarken FX 8350 yasla sırtını koltuğa diyecek.Sana sormayalım o zaman. Arkadaşım sen neyin kafasındasın? İ3 4170 çoğu oyunda FX 8350 yi geçiyor. İ3 4170 GTX 970 testlerine bak. Darboğaz filan yok.
Arkadaşım ben darboğaz gibi bir şey oluyor demedim zaten i3 4160 gtx 970 gibi bir kartı besliyor ona lafım yok.Ama işlemci i3 4160 singel da sorun çıkartmaz ama multide büyük sıkıntı olur.Ve işlemci isteyen oyunlarda performans. Düşüklüğü yaratır i3 tek çekirdekte AMD ye fark atıyor evet bu doğru ama multiplayer ve işlemci isteyen oyunlarda i3 çığlık atarken FX 8350 yasla sırtını koltuğa diyecek.Sana sormayalım o zaman. Arkadaşım sen neyin kafasındasın? İ3 4170 çoğu oyunda FX 8350 yi geçiyor. İ3 4170 GTX 970 testlerine bak. Darboğaz filan yok.
Arkadaşım ben darboğaz gibi bir şey oluyor demedim zaten i3 4160 gtx 970 gibi bir kartı besliyor ona lafım yok.Ama işlemci i3 4160 singel da sorun çıkartmaz ama multide büyük sıkıntı olur.Ve işlemci isteyen oyunlarda performans düşüklüğü yaratır i3 tek çekirdekte AMD ye fark atıyor evet bu doğru ama multiplayer ve işlemci isteyen oyunlarda i3 çığlık atarken FX 8350 yasla sırtını koltuğa diyecek.
Arkadaşım ben darboğaz gibi bir şey oluyor demedim zaten i3 4160 gtx 970 gibi bir kartı besliyor ona lafım yok.Ama işlemci i3 4160 singel da sorun çıkartmaz ama multide büyük sıkıntı olur.Ve işlemci isteyen oyunlarda performans. Düşüklüğü yaratır i3 tek çekirdekte AMD ye fark atıyor evet bu doğru ama multiplayer ve işlemci isteyen oyunlarda i3 çığlık atarken FX 8350 yasla sırtını koltuğa diyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.