Bir yakınım bu fiyata sistem toplamı istedi bende şöyle bir şey topladım.
AMD Ryzen 5 3400G 3,7GHz 6MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450M S2H ITOPYA'da.
www.itopya.com
G.Skill RipjawsV 8GB 3000Mhz DDR4 Ram F4-3000C16S-8GVRB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk yüksek kalite en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.
www.itopya.com
Dark Sentinel 600W 3x Kırmızı LED Fan, USB3.0, Full Akrilik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
İleriye dönük olması için 3400G koydum ve update sırasında ekran kartını satmakla uğraşmasın diye APU topladım. Bütçe sıkıntısı yüzünden tek slot RAM koydum. Hem senin fikir sahibi olman için hem de diğerlerinin bana tavsiyede bulunması için paylaşıyorum. Tek slot RAM ne kadar sıkıntı çıkartır? Veya daha iyi bir sistem toplanabilir mı?
Not: Bu akşam veya en geç yarın almayı planlıyor o yüzden tavsiyelerinize acil ihtiyacım var