Valorant CS falan oynayacagim bir de arada disarida kullanmak icin aliyorum evde zaten 4060'li sistemim var ama bir yerlere gittigimde kullanabilmek icin bir laptop sart oldu. Onerilere acigim.
Şu an aklımdaki cihaz
8 GB Ram'le kullanılmaz. İlave yapacaksanız alınır bu cihaz.Valorant CS falan oynayacagim bir de arada disarida kullanmak icin aliyorum evde zaten 4060'li sistemim var ama bir yerlere gittigimde kullanabilmek icin bir laptop sart oldu. Onerilere acigim.
Şu an aklımdaki cihaz
8 GB RAM'le kullanılmaz. İlave yapacaksanız alınır bu cihaz.
Valla dostum bu bütçede ki bütün cihazlar düşük Ram'li oluyor. Bence bunu al 16 GB ram ilave et. Mis gibi kullan.Valla hocam daha iyisini varsa at onu alayim.
geçenlerde ikinci elden 21 e 3060 5600h 16gb ram 1tb ssd li ideapad gaming 3 laptop aldım.Valorant CS falan oynayacagim bir de arada disarida kullanmak icin aliyorum evde zaten 4060'li sistemim var ama bir yerlere gittigimde kullanabilmek icin bir laptop sart oldu. Onerilere acigim.
Şu an aklımdaki cihaz
Kral on numara bu al geç çok rahat işini görür.Valorant CS falan oynayacagim bir de arada disarida kullanmak icin aliyorum evde zaten 4060'li sistemim var ama bir yerlere gittigimde kullanabilmek icin bir laptop sart oldu. Onerilere acigim.
Şu an aklımdaki cihaz
2, el dusunmuyorum hocamgeçenlerde ikinci elden 21 e 3060 5600h 16gb ram 1tb ssd li ideapad gaming 3 laptop aldım.
Bu tarz birşey bajabilirsin 2. el
Vallahi dostum bu bütçede ki bütün cihazlar düşük RAM'li oluyor. Bence bunu al 16 GB RAM ilave et. Mis gibi kullan.
![]()
Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram özelliklerini incele, 1.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2, el dusunmuyorum hocam
Garantisi gitmezmi bunu takarsam.
2, el dusunmuyorum hocam
Garantisi gitmezmi bunu takarsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.