Maksimum 250 TL Oyuncu Seti Önerisi

bütçen yetiyorsa logitech seni iyi idare eder ekipmanları güzel ama ne yazıkki pahalı
Aynen öyle fakat eğer sağlam bir şey istiyorsak biraz paraya kıymak zorundayız. :)

Klavye olarak kesinlikle bunu almalısın.
Logitech G710+ Gaming Türkçe Mekanik Klavye (Gamer Arena) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
2847729.jpg

Kulaklık olarak G230 öneririm.
Logitech G230 Stereo Oyuncu Kulaklığı (Ses kartsız) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
10245245.jpg

Fareye karar veremedim. :cry:
Önerilerin için gerçekten çok teşekkür ederim dostum ekipmanları çok beğendim. Fareyi ben kendim ayarlarım artık. :)

Bir kaç öneri yorumlarsan sevinirim dostum. :)

Amazon AliExpress gibi mi ?

Evet öyle bu arada Aliexpressten almak istersen aynılarını aliexpresste 40 dolara ücretsiz kargolu bulabilirsin. Benim kullandığım Razer Kraken Pro 41 dolara aldım ve orjinal kesinlikle seri numarasını Synapse programına onaylattırdım. Dezavantajı aliexpressten 20 dolar ucuza alırsan kutusuz olarak gelir.

Ben kulaklık olarak Trust GXT340 aldım ve inanılmaz derecede şaşırtıcı bir performansı var. 7.1 destekliyor kendi yazılımı var , usb üzerinden kullanıyorsunuz , mikrofonu gayet net ses veriyor. Hoparlör kalitesi de gerçekten fiyatının kat kat üstünde. Sos ses açıp laptop hoparlöründen daha fazla ve kaliteli ses alıyorsunuz. Tavsiye ederim.
Mekanik klavyeler gerçekten pahalı. Oynadığınız oyunları söyler iseniz ona göre ekipman tavsiyesi yapabilirim. Yalnız 250 tl gerçekten düşük bir fiyat istediğiniz özelliklere göre.

Ben kulaklık olarak Trust GXT340 aldım ve inanılmaz derecede şaşırtıcı bir performansı var. 7.1 destekliyor kendi yazılımı var , usb üzerinden kullanıyorsunuz , mikrofonu gayet net ses veriyor. Hoparlör kalitesi de gerçekten fiyatının kat kat üstünde. Sos ses açıp laptop hoparlöründen daha fazla ve kaliteli ses alıyorsunuz. Tavsiye ederim.
Mekanik klavyeler gerçekten pahalı. Oynadığınız oyunları söyler iseniz ona göre ekipman tavsiyesi yapabilirim. Yalnız 250 tl gerçekten düşük bir fiyat istediğiniz özelliklere göre.
Genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum ve ekstra olarak çok yazı yazan bir insanım :) Ona göre ekipman önerin 300 tl ye kadar yolu var :) 300'ü biraz daha geçebilir tabi :)

Evet öyle bu arada Aliexpressten almak istersen aynılarını aliexpresste 40 dolara ücretsiz kargolu bulabilirsin. Benim kullandığım Razer Kraken Pro 41 dolara aldım ve orjinal kesinlikle seri numarasını Synapse programına onaylattırdım. Dezavantajı aliexpressten 20 dolar ucuza alırsan kutusuz olarak gelir.
AliExpress ve Amazon'dan biraz çekiniyorum açıkcası hep teslimat süreleri çok uzun hemde güven konusunda bir kaç kez yıkıldım :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı