Maksimum 2500 TL'ye Android telefon önerisi

MattJohn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler diliyorum.

Maksimum 2500 TL olacak şekilde Android telefon önerilerinizi bekliyorum. Telefonda benim için en önemli şeyler; 1. Batarya, 2. Hafıza, 3. Oyunlardaki performansı. Bundan dolayı kesin 128 GB olması lazım. Film izleyeceğim ve bazen de oyun oynayacağım. Yurtdışından getirilip IMEI atılan cihazlar uygundur, zaten şu an onlardan birini almayı düşünüyorum. Şu ana kadar en beğendiğim modeller Redmi Note 9 Pro ve Poco X3 NFC. Samsung Galaxy M51'i ise bütçemi aştığından dolayı elemek istiyorum ancak eğer bu telefonlar ile arasında dağlar kadar fark var derseniz biraz daha para biriktirip alabilirim. Hoşuma giden telefonlardan da anlayacağınız gibi ön kamerası en üstte ortada olan tasarımlar önceliğimdir.

Cevaplarınız için hepinize şimdiden teşekkürler.

Hocam 9c ve 9s'in performansı 9 Pro'dan daha düşük değil mi? A21S'in 128GB modelini bulamadım, var mı?
Tabi ki evet ama pro bütçemi aşıyor dediğiniz için bakmadım. 128 şart değil 64gb kullanıyorum ve hiçbir şekilde depolamadan kısmıyorum. Telefonda 2-3 tane ağır oyun var depolama sıkıntısı olmuyor.
Şu ana kadar en beğendiğim modeller Redmi Note 9 Pro ve Poco X3 NFC. Samsung Galaxy M51'i ise bütçemi aştığından dolayı elemek istiyorum
Devamına bakmamışım biriktirebilirsen POCO X3 al. Tam oyun canavarı.

Yok hocam ben sadece oyun için değil içine dizi, film de atacağım da bu yüzden bana en az 128GB olan bir model lazım. Aynen hocam RN9 Pro ve X3 bütçemi aşmıyor, M51 aşıyor ama biraz daha para biriktirip alabilirim. Eğer aralarında çok büyük fark yoksa X3 almak isterim.

Cevaplarınız için çok teşekkürler bu arada hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…