Maksimum 3000TL'ye 4K televizyon önerisi

Reasonn

Kilopat
Daha fazla  
Ekran boyutu 49' olursa iyi olur. Çok küçük ekran televizyon olsun istemiyorum. Aklımda bu televizyon var fakat kararsız kaldım. Başka markalara da açığım bütçemi zorlama şansım yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Daha detaylı bilgileri bu bağlantıda mevcut bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi ?

Son düzenleme:
Bende Smart TV almayı düşünüyordum ancak biraz araştırdım belli bir süre geçince güncelleme gelmediği için Youtube ve Chrome'dan videolar açılmıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama bu sebepten vazgeçtim.

Bende Smart TV almayı düşünüyordum ancak biraz araştırdım belli bir süre geçince güncelleme gelmediği için YouTube ve Chrome'dan videolar açılmıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama bu sebepten vazgeçtim.

Hocam alirken iyi dusunun 7000 TL olan Samsung TV'den film izleyemiyorum Player'ler calismiyor.

Ekran boyutu 49' olursa iyi olur. Çok küçük ekran televizyon olsun istemiyorum. Aklımda bu televizyon var fakat kararsız kaldım. Başka markalara da açığım bütçemi zorlama şansım yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Daha detaylı bilgileri bu bağlantıda mevcut bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi ?

Sizin beğendiğiniz Philips tvye baktım. Şunu söylemek istiyorum. Kendim bir Philips kullanıcısı olarak bir daha bu marka tv kullanmam. Tv 2 senenin ardından anakart arızasından dolayı geç açılmaya ve daha sonra da hiç açılmamaya başladı. Anakart değişimi yaptırdım. Tabiki teknoloji işi şans işi.

49 inç tvler arasında sizin fiyat aralığına girebilen tek kaliteli ürün Vestel. Karar sizin şimdiden hayırlı olsun. (Not:Netflix vb. üyeliğiniz yok ise smart özelliğini çok da fazla kullanmıyorsunuz. Özellikle telefon ve pc arayüzüne, hızına alıştıktan sonra SmartTV aşırı yavaş ve sinir bozucu geliyor.

Her markanın bazı ürünlerinde oluyor galiba böyle sorunlar.Bende almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.LG al diyen de var Samsung al diyen de. Kafam karışık hangi marka alacağımı bilmiyorum.

Bende Smart TV almayı düşünüyordum ancak biraz araştırdım belli bir süre geçince güncelleme gelmediği için YouTube ve Chrome'dan videolar açılmıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama bu sebepten vazgeçtim.

Bu konuda çok haklısınız, 2018 model Samsung UE-55NU8000 TV'ye sahibim kendinin içinde gelen tarayıcı uygulamasında bir site açıyorsunuz ve anında donmalar kasmalar başlıyor.
Ayrıca ürün Premium olarak geçiyor üzerinde woofer ses sistemi ile geliyor ama bu woofer tam bir rezalet ses bazen kesiliyor ve performansından hiç memnun değilim.
Smart TV alırken Samsung almayın aldırmayın.

Sizin beğendiğiniz Philips tvye baktım. Şunu söylemek istiyorum. Kendim bir Philips kullanıcısı olarak bir daha bu marka tv kullanmam. Tv 2 senenin ardından anakart arızasından dolayı geç açılmaya ve daha sonra da hiç açılmamaya başladı. Anakart değişimi yaptırdım. Tabiki teknoloji işi şans işi.

49 inç tvler arasında sizin fiyat aralığına girebilen tek kaliteli ürün Vestel. Karar sizin şimdiden hayırlı olsun. (Not:Netflix vb. üyeliğiniz yok ise smart özelliğini çok da fazla kullanmıyorsunuz. Özellikle telefon ve pc arayüzüne, hızına alıştıktan sonra SmartTV aşırı yavaş ve sinir bozucu geliyor.

Hocam aslında dediğiniz gibi iş biraz şansa bakıyor. Benim için Hz değeri ses kalitesi önemli. Yoksa bütün elektronik eşyalar aslına bakarsanız şans. Sizin kullandığınız Phlips tv görüntü ses ve tarama hızı olarak memnun muydunuz ?
Önerebileceğiniz 300-400 daha koy bunu al diyebileceğiniz bir televizyon var mı ?

Sizin kullandığınız Phlips tv görüntü ses ve tarama hızı olarak memnun muydunuz ?
Önerebileceğiniz 300-400 daha koy bunu al diyebileceğiniz bir televizyon var mı ?

1- Ses ve Hertz olarak memnundum, ayrıca oyun konsolu ve pc de bağlıyordum bunlar için görüntü özellikleri koymaları da beni çok memnun etmişti.
2- Benim doğrudan bir model önerisinde bulunmam yanlış olur. Sonuçta yaklaşık 3000 TL gibi bir ücret ödenecek alınan ürüne, tavsiye olarak çeşitli sitelerden fiyat aralığındaki ürünleri (Philips, LG, Samsung, Vestel gibi bilindik olanlar her zaman teknolojik şansınızı artırır.) karşılaştırın. Kafanızda netleşen ikilemde kaldığını ürünler için kullanıcı yorumlarına bakın.

Kusura bakmayın tam anlamıyla yardımcı olamadım maalesef.

1- Ses ve Hertz olarak memnundum, ayrıca oyun konsolu ve pc de bağlıyordum bunlar için görüntü özellikleri koymaları da beni çok memnun etmişti.
2- Benim doğrudan bir model önerisinde bulunmam yanlış olur. Sonuçta yaklaşık 3000 TL gibi bir ücret ödenecek alınan ürüne, tavsiye olarak çeşitli sitelerden fiyat aralığındaki ürünleri (Philips, LG, Samsung, Vestel gibi bilindik olanlar her zaman teknolojik şansınızı artırır.) karşılaştırın. Kafanızda netleşen ikilemde kaldığını ürünler için kullanıcı yorumlarına bakın.

Kusura bakmayın tam anlamıyla yardımcı olamadım maalesef.

Yazınız için teşekkür ederim. Fikir konusunda da yardımcı oldunuz. Hiçbir şey bilmemekten iyidir :D

Bence Philips markasından vazgeçme. Seçtiğin ürünüde çok beğendim. Evimde 2 adet Philips televizyonum var. Birisi 119 ekran ve teşhir ürünü almıştım, alalı yaklaşık 10 yıl olmuştur hiç sorun çıkartmadı. Diğeri 109 ekran alalı 3 ay oldu sorunsuz çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı