Maksimum 350 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi

D4CHNLQ_06

Hectopat
Yer
Ankara Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Bakımcı
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi bir kulaklık arayışındayım. 3 yıl önce hediye olarak mi Earbuds Basic 2 almışlardı bataryası geçtiğimiz gün sizlere ömür olunca ne oyun ne de müzik dinleyemez oldum yokluğunu aratmayacak bass ve tizleri dengeli 2 güne cızırtı vermeyen orta halli bir kulaklık arıyorum şimdiden teşekkür ederim iyi sosyaller.

350 liraya alacağın kulaklık için kriter belirlemiş olman bile saçmalık. İkinci ele veya kablolu kulaklıklara yönelebilirsin, çakma olanlar hariç BT kulaklık bulamazsın bu paraya.

3500 lira mı bütçen?

350 liraya alacağın kulaklık için kriter belirlemiş olman bile saçmalık. İkinci ele veya kablolu kulaklıklara yönelebilirsin, çakma olanlar hariç BT kulaklık bulamazsın bu paraya.

3500 lira mı bütçen?

Şu piyasaya bakıldığında size göre 350₺ para değil ama ben 350₺ için 3 ya da 4 saat çalışmam gerekiyor. Ucuz market ürünleri veya orta halli bir cihaz arayışındayim. Bende isterim 2000 3000₺ ye JBL almayı ama maalesef bütçem bu kadar telefonumda kulaklık çıkışı yok olsa zaten kablolu alır hiç böyle bir konu oluşturmazdim teşekkür ederim yorumunuz için.

T13 serisi 800₺den başlıyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı