Maksimum 40.000 TL'ye sistem önerisi

bulk ekran kartı: ürünün kutusuz fakat ambalajlı bir şekilde fabrika çıkışı yapılmış, güvenlik şeridinden geçmiş ve hiç açılmamış olduğu anlamına gelir.

tray işlemci: masaüstü PC modelleri için üretilen mikroişlemcilerin, kutusuz ve soğutucusuz olarak satılan versiyonlarıdır.

Endişe edilecek şeyler değil bunlar, hazır sistemlerin ucuz olmasının en büyük nedenlerinden birisi bu işlemcilerin ve ekran kartlarının kullanılması.

Hocam

Yukarıdaki sistem için ne dersiniz?

PC var bende zaten sadece 4060'ın fiyatına karşısına gelen AMD kartı nasıldır onu merak ediyorum. Driver sorunları son modellerde devam ediyor mu acaba?

Karşılığı 7600 XT. Ben RX7800 XT kullanıyorum driver sorunu falan yok taş gibi kart.

RTX 5000 serisinde bircok sorun var şu an henuz bu segmentlerde onermiyoruz. 5060 Ti zaten ayrı bir para tuzagi olmus. 4070'e bile yetisemiyor saf performansta. 4060 Ti Super gibi olmus diyebiliriz. İlk iki sistemi fiyatindan dolayi elerim sahsen direkt. 3. sistem fiyat olarak kotu degil. 4. sistem direkt çöp bu devirde AM4 alinmaz. Bu butcelerde RX 7800XT almaniz emin olun cok daha iyi.
Tek tek duzgun sekilde toplanirsa daha bile uyguna gelir bu butcelerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı