Maksimum 400 TL oyuncu klavyesi önerisi

harunatci

Centipat
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
213
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnşaat Mühendisi
Hayırlı bayramlar diliyorum öncelikle. Klavye almayı düşünüyorum, elimde Rampage raptor mekanik klavye var. Farklı bir klavyeye geçmek istedim. Önerileriniz nelerdir? Not: Mekanik olsa iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi Switch ve RGB(sesli):


Kırmızı Switch ve Rainbow aydınlatma(sessiz):


Rampage ve Gamepowerın ürünleri sorunlu. Switchleri sorun çıkartıyor. Redragon markasına yönelmeniz daha mantıklı olacaktır. Kumara modeli Amazonda çok popüler bir klavye. Zaten 2 sene garantililer. Ayrıca attığım klavyeler hotswappable yani switchleri değişebiliyor.
 

 


Hocam attığınız Gamenote klavyenin aynısını Rampage de çıkardı. Gamenote da yani havit markasıda marka basmış olabilir mi? Yoksa Rampage onlardan mı aldı? Aldığını pek düşünmüyorum ama ikiside çin ürünü o zaman.
 
Blue dersen;
Omen al derim.

Red dersen;
Tam boy olacaksa sgk30 al Cherry klonu olarak geçiyor Switch'leri ve 250₺'nin üzerinde bir kaliteye sahip.

Bloody B640 Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe RGB önemli değilse optik Red Switch'li bir model atayım.
 
RGB ve Rainbow arasında ne fark var?

Mesela RGB de a harfinde mavi ışıkta kırmızıda sarıda yanabilir ama Rainbow aydınlatmada o harf tek renktir. İnternette görmüşsünüzdür, dalgalı geçiş oluyor klavyelerde işte o RGB. Rainbow da öyle olamıyor maalesef. Mesela:

www.akakce.com

Bu resimde A harfinde sadece Yeşil yanabilir. Rainbow bu klavye.​

 
Mavi Switch ve RGB(sesli):


Kırmızı Switch ve Rainbow aydınlatma(sessiz):


Rampage ve Gamepower'ın ürünleri sorunlu. Switch'leri sorun çıkartıyor. Redragon markasına yönelmeniz daha mantıklı olacaktır. Kumara modeli Amazon'da çok popüler bir klavye. Zaten 2 sene garantililer. Ayrıca attığım klavyeler hotswappable yani Switch'leri değişebiliyor.

Redragon markasını çok az duydum kaliteli bir marka mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı