Maksimum 50 TL mouse pad önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 50 TL mouse pad önerisi istiyorum bütçem maalesef bu kadar 70x30 olursa daha iyi olur, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kargo firması Aras Kargo, ne zaman ürün alsam evime getiremiyorlar. Ya şubeye gidip almak zorunda kalıyorum ya da geri dönüyor ürün başka varsa iyi olur.
kargoyla 44 e geliyor, kargoya bu kadar para ödemek fazla gibi geldi.

Son düzenleme:

Al bak ben bundan kullanıyorum. Kargo dahil 50 TL

90x40 üstelik. Yorgan niyetine ört üstüne :D
bunu gördümde, çiçeksepeti bana pek güvenli gelmiyor. Dileyen herkes hesap açıp satabiliyor. sorun yaşar mıyım ?

Ben 4 5 sefer alışveriş yaptım. Çiçeksepetinin müşteri temsilcisi gayet ilgili. Gerekirse kupon, indirim falan verip gönlünü alıyorlar insanın. Zararını da karşılıyorlar. Satıcıya kefil oluyorlar yani.
bu satıcıdan alışveriş yaptınız mı hiç? çünkü sattığı eşyalara baktığımda hepsi ilaç vs.
Ben 4 5 sefer alışveriş yaptım. Çiçeksepetinin müşteri temsilcisi gayet ilgili. Gerekirse kupon, indirim falan verip gönlünü alıyorlar insanın. Zararını da karşılıyorlar. Satıcıya kefil oluyorlar yani.
tamamdır 70x30 olan modeline girdim, satıcı da trendyolda ve hepsiburada da güzel not almış bir satıcı. Ve kargo ücreti yok bunu alacağım sanırım.
Ürün:

bu satıcıdan alışveriş yaptınız mı hiç? çünkü sattığı eşyalara baktığımda hepsi ilaç vs.

tamamdır 70x30 olan modeline girdim, satıcı da trendyolda ve hepsiburada da güzel not almış bir satıcı. Ve kargo ücreti yok bunu alacağım sanırım.
Ürün:
Bak daha iyisini bulmuşsun. Sevindim adına :D

İlerleyen zamanlarda biraz daha şekilli ve kaliteli bir şeyler ararsan burası da çok iyi. Yorumları falan da.

Bu arada aldıktan sonra biraz koku verebilir. 3-5 güne geçiyor kokusu. Ama dilersen aldığın gibi ılık suda sıvı bulaşık deterjanıyla çok hırpalamadan yıkayıp, güzelce durulayıp kurutursan için de rahat eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı