Maksimum 67Mbps destekleyen alt yapıya ISS tavsiyesi

2 farklı alt yapınız olduğu için farklı gözüküyor muhtemelen.
Telekom altyapısından en fazla 71Mbit alabileceğim görünüyor. Ancak ben 100Mbit alıyorum. Yine telekom altyapısı.

TurkNet alır mı şimdi zam filan muhabbeti var ama 170TL'ye alabileceğin en hızlı interneti sunuyor.
Türknet'i alıp almayacağınız size kalmış. Ancak bahsi geçen altyapı sorgulamalar her zaman doğru olmayabiliyor. Ondan bahsetmeye çalışıyorum.

Turknet'in TT altyapısı kullandığından emin misiniz, yoksa kendi alt yapısını mı kullanıyor?
Telekom altyapısı olduğuna eminim. Kendi altyapısı bizim bölgeye gelmedi.

TurkNet'i alıp almayacağınız size kalmış. Ancak bahsi geçen altyapı sorgulamalar her zaman doğru olmayabiliyor. Ondan bahsetmeye çalışıyorum.

Yok hocam fiyat olarak iyi midir diye soruyorum Kablonet maksimum 50Mbps'ye kadar olan paketi 100TL'ye kullanıyorum ortalama 20-25 alıyorum taahhüt bitti/bitmek üzere ailemle konuşup yeni bir pakete geçmeyi düşünüyorum.

TurkNet'in şu avantajı var, size paket diyerek sabit bir hızı dayatmıyor.
75 Mbps paket aldınız diyelim A firmasından, siz daha üst bir hizmet alana kadar. Size sadece 75 hızını sağlayacaklar.
TurkNet'e bugün altyapınız 75Mbps destekliyorsa 75Mbps alırsınız. Yarın 100Mbps destekliyorsa otomatikman 100Mbps alırsınız.
Kısacası çeşmenin ağzını tutulmuyorlar ama son dönemki fiyat artışı çoğunluğu memnun etmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı