Maksimum 800 TL dolaylarında bir oyuncu monitörü arıyorum. Özellikleri kadar bana tasarımı da son derece önemli. Örneğin 1Ms 144Hz olmasına rağmen tasarımı kalas gibi ise kesinlikle almam. Tavsiyelerinizi bekliyorum. [emoji4]
Arkadaş oyun amaçlı kullanacak. Tasarımı güzel ama 7 MS ve IPS panel olması oyunculara hitap etmeyen özelikler Ayrıca o monitörün Input Lag süresi çok fazla.
[QUOTE="Arkadaş oyun amaçlı kullanacak. Tasarımı güzel ama 7 MS ve IPS panel olması oyunculara hitap etmeyen özelikler Ayrıca o monitörün Input Lag süresi çok fazla.[/QUOTE]
Tasarıma önem veriyorum dedi daha iyisini bulursam atarım.
Bende 800TL civarına oyun monitörü almayı düşünmüştüm. Fakat 60Hz monitörlere 800TL vermek zoruma gitti biraz. Bende ikinci el 144Hz almayı düşündüm fakat güvenemedim. Bence imkanın varsa sende +400TL daha biriktirip veya bulup 144Hz almandır. Tabi CS:GO gibi FPS oyunu oynuyorsan.
[QUOTE="Arkadaş oyun amaçlı kullanacak. Tasarımı güzel ama 7 MS ve IPS panel olması oyunculara hitap etmeyen özelikler Ayrıca o monitörün Input Lag süresi çok fazla.
Tasarıma önem veriyorum dedi daha iyisini bulursam atarım.[/QUOTE]
Evet tasarıma önem veriyorum fakat sadece tasarımı muazzam olup gecikme tepkimesi 7ms olduktan sonra Gaming ibaresinin bi anlamı kalmıyor [emoji4]
Bende 800TL civarına oyun monitörü almayı düşünmüştüm. Fakat 60Hz monitörlere 800TL vermek zoruma gitti biraz. Bende ikinci el 144Hz almayı düşündüm fakat güvenemedim. Bence imkanın varsa sende +400TL daha biriktirip veya bulup 144Hz almandır. Tabi CS:GO gibi FPS oyunu oynuyorsan.
Aklımdaki monitör buydu [emoji4] [emoji4] ama uzun araştırmalar sonucunda bir oyuncu için berbat ötesi olduğunu öğrendim. Tasarimi fevkalade, baktıkça bakasım geliyor [emoji4]