Maksimum 800 TL Gaming Monitor

airboss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Profil Kapağı
1522830363
Maksimum 800 TL dolaylarında bir oyuncu monitörü arıyorum. Özellikleri kadar bana tasarımı da son derece önemli. Örneğin 1Ms 144Hz olmasına rağmen tasarımı kalas gibi ise kesinlikle almam. Tavsiyelerinizi bekliyorum. [emoji4]

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikiside gerçekten güzelmiş, önerin için teşekkür ederim. 1.si daha hoşuma gitti açıkçası
FreeSync destekli bir ekran kartın varsa HDMI ile 75 Hz'de güzel oyun deneyimi yaşarsın.

Arkadaş oyun amaçlı kullanacak. Tasarımı güzel ama 7 MS ve IPS panel olması oyunculara hitap etmeyen özelikler :) Ayrıca o monitörün Input Lag süresi çok fazla.

[QUOTE="Arkadaş oyun amaçlı kullanacak. Tasarımı güzel ama 7 MS ve IPS panel olması oyunculara hitap etmeyen özelikler :) Ayrıca o monitörün Input Lag süresi çok fazla.[/QUOTE]
Tasarıma önem veriyorum dedi :D daha iyisini bulursam atarım.

Bende 800TL civarına oyun monitörü almayı düşünmüştüm. Fakat 60Hz monitörlere 800TL vermek zoruma gitti biraz. Bende ikinci el 144Hz almayı düşündüm fakat güvenemedim. Bence imkanın varsa sende +400TL daha biriktirip veya bulup 144Hz almandır. Tabi CS:GO gibi FPS oyunu oynuyorsan.

[QUOTE="Arkadaş oyun amaçlı kullanacak. Tasarımı güzel ama 7 MS ve IPS panel olması oyunculara hitap etmeyen özelikler :) Ayrıca o monitörün Input Lag süresi çok fazla.
Tasarıma önem veriyorum dedi :D daha iyisini bulursam atarım.[/QUOTE]
Evet tasarıma önem veriyorum fakat sadece tasarımı muazzam olup gecikme tepkimesi 7ms olduktan sonra Gaming ibaresinin bi anlamı kalmıyor [emoji4]

Bende 800TL civarına oyun monitörü almayı düşünmüştüm. Fakat 60Hz monitörlere 800TL vermek zoruma gitti biraz. Bende ikinci el 144Hz almayı düşündüm fakat güvenemedim. Bence imkanın varsa sende +400TL daha biriktirip veya bulup 144Hz almandır. Tabi CS:GO gibi FPS oyunu oynuyorsan.
Hocam 1 monitöre o kadar para vermeye içim el vermiyor maalesef [emoji53]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı