Premium markaların servis, bakım maliyetlerini karşılayabilecek misin? Örneğin; sık karşılaşılan tahrik hatası aldığında 25-30K bütçen var mı arabayı yaptırmak için?Öğrenciyim üniversiteye gitmek için alıyorum biraz gösterişli olursa iyi olur BMW vs. yakıtı da 6.5 lt geçmediği sürece olabilir.
Öğrenciyim üniversiteye gitmek için alıyorum biraz gösterişli olursa iyi olur BMW vs. yakıtı da 6.5 lt geçmediği sürece olabilir.
Öğrenciyim üniversiteye gitmek için alıyorum biraz gösterişli olursa iyi olur BMW vs. yakıtı da 6.5 lt geçmediği sürece olabilir.
Premium markaların servis, bakım maliyetlerini karşılayabilecek misin? Örneğin; sık karşılaşılan tahrik hatası aldığında 25-30k bütçen var mı arabayı yaptırmak için?
Hocam bu tür 2006 bir araba alacağıma 0 Clio bakarım. Orda bmwden kastettigim biraz gösterisli bir araba olmasıydı teşekkürler.Şöyle bir ilan buldum ancak pek inandırıcı gelmedi, eğer doğruysa gerçekten düşünülebilir. Bir görüşün derim.
Şöyle bir ilan buldum ancak pek inandırıcı gelmedi, eğer doğruysa gerçekten düşünülebilir. Bir görüşün derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.