Maksimum Kaç Mbps Hız Alabilirim?

Aidee

Hectopat
ADSL altyapı kullanıyorum,
Alabileceğim en yüksek hız ne kadar?
SNR margin ve hat zayıflaması değerlerim nasıl?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-10-09 191122.png
    26,5 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
ADSL altyapı kullanıyorum,
Alabileceğim en yüksek hız ne kadar?
SNR margin ve hat zayıflaması değerlerim nasıl?

Hocam onu altyapıları gösteren bir site vardı. Adresinizi giriyordunuz. Altyapı gösteriyordu. Ve evet değerlerinizi iyi gibi.

internet paketinize göre 24 25 mbit e kadar hız alabilirsiniz. VDSL e geçebilirseniz bu sayılar 125 mbps e kadar çıkar

İnternet paketinize göre 24 25 Mbit'e kadar hız alabilirsiniz. VDSL'e geçebilirseniz bu sayılar 125 Mbps'e kadar çıkar

Ankastreden modeme 8 sene önce CAT 6 çekmiştik, kabloyu yenilesem bir faydası olur mu?

Hocam onu altyapıları gösteren bir site vardı. Adresinizi giriyordunuz. Altyapı gösteriyordu. Ve evet değerlerinizi iyi gibi.

Ankastreden modeme 8 sene önce CAT 6 çekmiştik, kabloyu yenilesem bir faydası olur mu?

Bence onun yerine vdsl e geçmeye çalışsanız daha iyi olur.

Bence onun yerine vdsl e geçmeye çalışsanız daha iyi olur.
Şuanda evim vdsl altyapı desteklemiyor,biraz araştırdığımda 1 ay sonra altyapı geleceği soylendi bana onun için kabloyu yenilesem nasıl olur diye bir fikir alayım dedim.

Hat zayıflaması 22 ve şu an 8 Mbps paket kullanıyorsunuz. 12 Mbps'e kadar alınabilir gözüküyor. Bence biraz daha fazlasını alır gibi duruyor. En azından kağıt üzerinde...
Modemde 8 aldığı gözüküyor ama hız testlerinde 6-6.5 mbps çıkıyor bunun iç tesisat ile alakası var mıdır ?

Şuanda evim vdsl altyapı desteklemiyor,biraz araştırdığımda 1 ay sonra altyapı geleceği soylendi bana onun için kabloyu yenilesem nasıl olur diye bir fikir alayım dedim.
Yukarıda attığınız değerlerin iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum . Ama kabloda ek, kopukluk falan yoksa yaptırmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…