Malatya için ISS önerisi

LEOmert

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Malatya'da oturuyorum. Evimizde Türk Telekom internet var ama biraz yavaş. O yüzden ben de kendi odama internet bağlatmak istiyorum ama Malatya'da fazla altyapı yok. Sizin önderdiğiniz bir internet firması var mı? 100 Mbps alsam yeter benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Malatya'da oturuyorum. Evimizde Türk Telekom internet var ama biraz yavaş. O yüzden ben de kendi odama internet bağlatmak istiyorum ama Malatya'da fazla altyapı yok. Sizin önderdiğiniz bir internet firması var mı? 100 Mbps alsam yeter benim için.

100 Mbps alsam yeter benim için ile olmuyor maalesef. Adresiniz ile altyapı sorgusu yaparsınız ona göre bir ISS bağlatırsınız. Adres ile sorgulama yapın ve burada paylaşın sonucu bakalım. Göknet veya Millenicom üzerinden bakabilirsiniz.

Malatyadaki evim için Millenicom kullanıyorum arıza kaydı açınca hemen ilgileniyorlar.

100 Mbps alsam yeter benim için ile olmuyor maalesef. Adresiniz ile altyapı sorgusu yaparsınız ona göre bir ISS bağlatırsınız. Adres ile sorgulama yapın ve burada paylaşın sonucu bakalım. Göknet veya Millenicom üzerinden bakabilirsiniz.
Böyle diyor

Dosya Ekleri

• IMG_1296.png
    IMG_1296.png
    161,1 KB · Görüntüleme: 21
Bir eve aynı sağlayıcı altyapısından sadece bir abonelik bağlanır. Evinizde hali hazırda bir türk telekom aboneliği varsa kolay kolay telekom altyapısını kullanan bir firmadan abonelik bağlatamazsınız. Superonline, kablonet gibi farklı altyapılar varsa bağlatabilirsiniz. Altyapı sorgunuz gayet hızlı siz muhtemelen düşük hızda paket kullanıyorsunuz ya onu yükseltin ya da başka sağlayıcıya geçiş yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı