Malatyalı olmak üstün bir başarı falan mı? Onlar da bizimle aynı değil mi? Onların gününü neden kutluyoruz? Bir İstanbul vatandaşı olarak İstanbul'lular günümün kutlanmasını istiyorum.
Malatyalı olmak üstün bir başarı falan mı? Onlar da bizimle aynı değil mi? Onların gününü neden kutluyoruz? Bir İstanbul vatandaşı olarak İstanbul'lular günümün kutlanmasını istiyorum.
Hayatımda tanıdığım tüm Malatyalılar Malatya'ya karşı büyük bir sevgi duyuyor ve hemen hemen her konuda üstüne basa basa Malatya muhabbeti yapmaktan geri kalmıyor. En büyük tespitlerimden biridir bu.
Hayatımda tanıdığım tüm Malatyalılar Malatya'ya karşı büyük bir sevgi duyuyor ve hemen hemen her konuda üstüne basa basa Malatya muhabbeti yapmaktan geri kalmıyor.
Hayatımda tanıdığım tüm malatyalılar Malatya'ya karşı büyük bir sevgi duyuyor ve hemen hemen her konuda üstüne basa basa Malatya muhabbeti yapmaktan geri kalmıyor. En büyük tespitlerimden biridir bu.
Peki, Kahramanmaraşlılar nasıl? Çünkü hem Malatya'lı hem de Maraşlı biri olarak sizlere sormak istiyorum. Akrabalarımın yarısı Malatya'dan Kahramanmaraş'a göç etmişler.