Evet hocam anladım. Malatyalılar gününü her yıl kayısı ile kutlarım ama bu yıl siz hatırlattınız.1944 hocam ona gönderme yaptım aslında "44".
Hocam araştırın mutlaka vardır. Zaten bu Malatyalılar günü evrensel değil.Malatyalı olmak üstün bir başarı falan mı? Onlar da bizimle aynı değil mi? Onların gününü neden kutluyoruz? Bir İstanbul vatandaşı olarak İstanbul'lular günümün kutlanmasını istiyorum.
Hayatımda tanıdığım tüm Malatyalılar Malatya'ya karşı büyük bir sevgi duyuyor ve hemen hemen her konuda üstüne basa basa Malatya muhabbeti yapmaktan geri kalmıyor.
Bir gün Malatya'ya gidip bu gizemi çözeceğim![]()
Hocam zaten bu gün evrensel değil. Malatya'nın isteği yada bir başarısı sonucu oldu bu gün.Ben de Malatya'yı severim ama Antalyalılar gününü bulamadım internette ühü.
Hayatımda tanıdığım tüm malatyalılar Malatya'ya karşı büyük bir sevgi duyuyor ve hemen hemen her konuda üstüne basa basa Malatya muhabbeti yapmaktan geri kalmıyor. En büyük tespitlerimden biridir bu.
Bir gün Malatya'ya gidip bu gizemi çözeceğim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.