Malatyalılar Gününüz Kutlu Olsun!

• Konuyu başlatan muzan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 3.567
Hemen kıskandım ve baktım;
Ekran görüntüsü 2021-04-05 162816.png

Siz kıskanın asıl.😎😎

Son düzenleme:
Malatyalı olmak üstün bir başarı falan mı? Onlar da bizimle aynı değil mi? Onların gününü neden kutluyoruz? Bir İstanbul vatandaşı olarak İstanbul'lular günümün kutlanmasını istiyorum.

1944 hocam ona gönderme yaptım aslında "44".
Evet hocam anladım. Malatyalılar gününü her yıl kayısı ile kutlarım ama bu yıl siz hatırlattınız.
Malatyalı olmak üstün bir başarı falan mı? Onlar da bizimle aynı değil mi? Onların gününü neden kutluyoruz? Bir İstanbul vatandaşı olarak İstanbul'lular günümün kutlanmasını istiyorum.
Hocam araştırın mutlaka vardır. Zaten bu Malatyalılar günü evrensel değil.
Yani neden kızıyorsanız, sanki biz size ne dedik.

Hayatımda tanıdığım tüm Malatyalılar Malatya'ya karşı büyük bir sevgi duyuyor ve hemen hemen her konuda üstüne basa basa Malatya muhabbeti yapmaktan geri kalmıyor. En büyük tespitlerimden biridir bu.

Bir gün Malatya'ya gidip bu gizemi çözeceğim :D

Hayatımda tanıdığım tüm Malatyalılar Malatya'ya karşı büyük bir sevgi duyuyor ve hemen hemen her konuda üstüne basa basa Malatya muhabbeti yapmaktan geri kalmıyor.

Memleketimizi severiz. Eğer bir gün gelirsen başımın üstünde yerin var Utku bey. Gelirsen haber etmen yeterli. :)

Hayatımda tanıdığım tüm malatyalılar Malatya'ya karşı büyük bir sevgi duyuyor ve hemen hemen her konuda üstüne basa basa Malatya muhabbeti yapmaktan geri kalmıyor. En büyük tespitlerimden biridir bu.

Peki, Kahramanmaraşlılar nasıl? Çünkü hem Malatya'lı hem de Maraşlı biri olarak sizlere sormak istiyorum. Akrabalarımın yarısı Malatya'dan Kahramanmaraş'a göç etmişler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı