Mali-450 MP GPU Yolda

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Üst seviye Mali-T604 ve Mali-T658 sonrasında ARM yeni bir Mali GPU daha duyurdu: Mali-450 MP. Eski Mali-400 MP GPU'ya göre çekirdek sayısını ikiye katlayan bu yeni GPU'da Vertex işlem çıkışı da iki katına çıkıyor. Mali-450 MP'nin akıllı V, telefon ve tabletlere grafik performansı sağlaması bekleniyor.

Nrs6G.jpg

Xperia sola dikkatimi çekti. Mali 400 kullanıyor. Mali 400'ün grafik performansı nasıldır? Yine bilgisayardaki gibi soldan ikinci rakama mı bakacağız? Şu smartphone GPU'larından hiç anlamıyorum.

Konuyu hortlattım ama Sola oyunları kasmadan oynatabiliyor. Tek eksisi 512 Mb RAM onuda telefonu rootlayarak çözeceğim.

'' Tek eksisi 512 Mb RAM onuda telefonu rootlayarak çözeceğim.'' derken? Bende de Sola varda pek memnun değilim ram olayından. Nasıl çözeceksin root yaparak,ram falan mı yükselecek? Yoksa ram kullanma iznini mi artıracaksın?

Galaxy S3 kullanıyorum ben de. O da Mali 400 GPU'sunu kullanıyor. Oyunlarda sıkıntı çekmiyorum. Dead Trigger'ı güç tasarrufu modunda dahi kolayca oynayabiliyorum. Yakın zamanda çıkan Real Racing 3'te de sorun çıkmadı. Henüz kötü bir GPU değil ama eskimesi yakın bir grafik işlemci bana göre.

Gayet güzel olacak Mali 450 MP. Galaxy S4'ün grafik işlemcisi hakkında bilgi verildi mi? S4 ile birlikte mi gelir sizce bu işlemci?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı