Malwarebytes 7 virüs buldu

Alperen136

Decapat
Daha fazla  
Malwarebytes tarama yapayım dedim 7 tane virüs buldu :). Yani bilgisayar kardeşim ve kuzenim de biraz kullandı ama bekliyordum da zaten şimdi bunlar sence gerçekten virüs mü yoksa yanılıyor mu* Kaspersky indirdim hızlı tarama yaptım Malwarebytes ne tür bir tarama yaptım biliyorum. Kaspersky 0 tehdit buldu.

Dosya Ekleri

• 20220429_192024.jpg
    20220429_192024.jpg
    300,6 KB · Görüntüleme: 180
Malwarebytes tarama yapayım dedim 7 tane virüs buldu :). Yani bilgisayar kardeşim ve kuzenim de biraz kullandı ama bekliyordum da zaten şimdi bunlar sence gerçekten virüs mü yoksa yanılıyor mu* Kaspersky indirdim hızlı tarama yaptım Malwarebytes ne tür bir tarama yaptım biliyorum. Kaspersky 0 tehdit buldu.

E silin virüsleri :D.

Hocam bildiğim kadarıyla Malwarebytes malware virüslerini şip şak buluyordu bu virüsleri "quarantina" sekmesine tıkladıktan sonra taşıyın sonra karantina bölmesine gelip oradaki her şeyi silin.

KMS ve Torrent dosyaları bulmuş tam olarak virüs değil.
Bilgisayarınız crack mi etkinleştirildi?

Bence Malwarebytes yanılıyor her şeye virüs diyor herkes Malwarebytes öneriyor ama Kaspersky hızlı taraması Malwarebytes tam taraması ile aynı zaman içinde Malwarebytes neden çok hızlı tarama yapıyor. Bir de onların virüs olduğunu düşünmüyorum.

Bence Malwarebytes yanılıyor her şeye virüs diyor herkes Malwarebytes öneriyor ama Kaspersky hızlı taraması Malwarebytes tam taraması ile aynı zaman içinde Malwarebytes neden çok hızlı tarama yapıyor. Bir de onların virüs olduğunu düşünmüyorum.

Sizin gibi insanlar zaten diğer insanlara travma yaşatır kardeşim biz burada iyiyi kötüyü kıyaslamıyoruz boş konuşmayın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı