Selamlar, Kaspersky ile tarama yaptım ve Trojan'a denk geldim. Kaspersky sildi ama yine de Malwarebytes ile taramak istedim lakin Malwarebytes'ı çalıştıramadım, tıklıyorum açılmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Trojanlar anti-virüsleri'i hedef alabiliyor. Belki zarar vermişlerdir. Youtube'da da çok içerik var bununla ilgili. Silip kurabilirsiniz.Selamlar, Kaspersky ile tarama yaptım ve Trojan'a denk geldim. Kaspersky sildi ama yine de Malwarebytes ile taramak istedim lakin Malwarebytes'ı çalıştıramadım, tıklıyorum açılmıyor.
Arattığımda bir videoya denk gelmemiştim ama bir daha bakacağım.Trojanlar Malwarebytes'i hedef alıyor. Belki zarar vermişlerdir. Youtube'da da çok içerik var bununla ilgili.
Silip yeniden kurabilirsiniz.Arattığımda bir videoya denk gelmemiştim ama bir daha bakacağım.
4-5 defa kurdum ama değişen bir şey olmadı.Silip yeniden kurabilirsiniz.
Başka anti-virüs vb. var mı ?4-5 defa kurdum ama değişen bir şey olmadı.
Hocam salın o zaman, Kaspersky halletmiş zaten4-5 defa kurdum ama değişen bir şey olmadı.
Kaspersky’da böyle bir problem yaşamadım açıkçası.Bazı virüsler antivirüs programlarının düzgün çalışmasını engelliyordu bundan dolayı olabilir.
Kaspersky kurulu.Başka anti-virüs vb. var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.