Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) incelemesi

Bugün ben size Malwarebtes Anti-Malware programını elimden geldiğince nesnel ve doğru bir şekilde incelemeye çalışacağım.
MBAM bence kıymetli bir program sisteminizi 5 - 10 dakika arası tarar ve diğer antivirüsler görmese bile o virüsü bulur.
Bence gayet hızlı bir virüs çözüm programı şimdi size bu güzel programı 4 yönde inceleyeceğim.

1. Arayüz
Arayüzü gayet basit ve kolay, güzel sevimli bir arayüzü var isterseniz karanlık moduda var ve arkadaki duvar kağıdınıda değiştiribiliyorsunuz.
Özgür bir arayüz olması bir Anti-Malware programından beklenilmez ama MBAM size o özgürlüğü veriyor , bu iyi bir artı puanlık yönü.
Biraz daha arayüzü tanımanız için arayüzden örnek resimler.

arayüz 1.PNG

karantina.PNG

ekran alıntısı koruma 1.PNG

koruma global.PNG

2. Performans
Performans olarak da arkada çok çalışmıyor ve sistemi yormuyor bu da güzel bir yönü çünkü bazı antivirüs ve antimalware programları vardır ki sistemi kullanılamaz Hale getirir ama MBAM böyle davranmaması hoş bir artı yönü daha ayrıca tarama sırasında da yine sistemi yormaması iyi.
Ve hazır olduğunda da donanım hızlandırması. Olan bir Anti Malware olması beni şaşırtı.

Arkada boştaki kullanımı.

boşta arkada çalışan.PNG

Tam Tarama sırasındaki sistem kullanımı.

tarama sırasında arkada çalışanlar.PNG

Donanım hızlandırma özelliğinin fotoğrafı.

donanım hızlandırma.PNG

3. Güvenlik ve Koruma
Koruma anlamında gerek gerçek zamanlı olsun gerek de virüs taramasında olsun gerek de veri tabanı olsun çok büyük ve tespitlerinde de çok doğru tespitleri var.
Ve çok hızlı bir şekilde 7:30, 10 dakika gibi bir sürede benim. Adware problemimi çözmüştü ve hemen karantinaya aldı ve tek bir tıkla bütün virüs problemim bitti karantinadan hepsini sil diyerek bütün karantinaya alınmış Virüslerden kurtulabiliyorsunuz ve hepsi toplam 10,15 dakika sürüyor taradığı kapsamda çok büyük, bence her antivirüsün yanına Anti-Malware olarak eklenecek.
Bir program ayrıca tarama yaparken bir yandan da kendisinin sunduğu güvenlik ile ilgili haberleri okuyabilir tarama bitincede taramanın loglarını bir .txt belgesine.
Alıp Technopat'ta atabilirsiniz.

tarama arayüz 1.PNG

Tarama arayüzünün resmi.

koruma global.PNG

Gerçek zamanlı koruduğu virüsleri veya hangi kalkanlarınız açık olduğunu buradan görebilir veya güvenlik ile ilgili haberleri.
Okuyabilirsiniz.

log.PNG

Buradanda isterseniz logları txt olarak alabilir ve Technopat'ta atarak analizini yaptırabilirsiniz.

Malwarebytes anti-malware kişisel kullanıcı için test sonuçları.

4. Bu ürünün fiyatı ve İndirme linki
Malwarebytes anti malware biraz pahalı bir antimalware programı nedeni ise yurt dışı fiyatı olması ve bölgeye göre fiyatlandırma firmanın yapmamasıdır yine de fiyatı ödenemeyecek türden bir fiyat değil ESET internet Security'nin fiyatı ile aynı fiyatta neredeyse ama isterseniz kendisinin bedava sürümüde var onu da kullanabilirsiniz, satın almak isterseniz linki aşağıda.

İndirmek için.

Evet benim bu günlük incelemem bu günlük incelemem bu kadardı,elimden geldiğince nesnel ve özelliklerini inceleyerek incelemeye çalıştım umarım Malwarebytes Anti-Malware kafanızda bir yer etmiştir ve bu inceleme işinize yaramıştır eğer beğendiyseniz bir beğeniyi ve
Yorumu azımsamayın bu inceleme işinize yaramıştır umarım iyi forumlar.

-EMİR37

Diğer Av'ler ile ilgili incelemelerime bakmak isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gereksiz ağır bir program. En iyisi Kaspersky ama işlevleri farklı. Anti malware olarak Malwarebytes daha iyi.
Ayrıca sanırım moderatör başlığı yanlış yazmış.
Eki Görüntüle 1120066

Bende başlık normal gözüküyor kendi görüşümü az katarak yapıcı eleştiri yapmaya çalıştım orada da nasıl bir program olduğunuda incelememde yazdım.

Bence gereksiz ağır bir program. En iyisi KasperSky ama işlevleri farklı. Anti Malware olarak Malwarebytes daha iyi.
Ayrıca sanırım moderatör başlığı yanlış yazmış.
Eki Görüntüle 1120066

En iyisi Kaspersky değil artık anlayın.
İyisi var kötüsü var.
Kategoriyi kullanılmaz hale soktunuz.

Evet Kapserksy'de iyi bir antivirüs ama Kaspersky gibi bir sürü antivirüs var örneğin Norton.
Veya ESET.

Bunu sadece Kaspersky diyen kullanıcılara anlat gelip madalya takayım.

10 tane rehber yaptım gene değişen yok.
Adware gibiler resmen "Kaspersky kur düzelir" veya türevi bıktırdı.

boşta arkada çalışan.PNG

Tam Tarama sırasındaki sistem kullanımı.

tarama sırasında arkada çalışanlar.PNG
Bilgisayarımım RAM'i 2GB ve bu değerler fazla.

Diğer antivirüsler görmese bile o virüsü bulur.
Buraya katılmıyorum kesinlikle. O zararlının, MBAM'ın veya farklı bir güvenlik çözümünün HEURistic olarak tespit etmesi veya veritabanında bulunmasına bağlı.

Bunu sadece Kaspersky diyen kullanıcılara anlat gelip madalya takayım.

10 tane rehber yaptım gene değişen yok.
Adware gibiler resmen "Kaspersky kur düzelir" veya türevi bıktırdı.
Tüm benliğimle katılıyorum.

Bilgisayarımım RAM'i 2 GB ve bu değerler fazla.

Buraya katılmıyorum kesinlikle. O zararlının, MBAM'ın veya farklı bir güvenlik çözümünün heuristic olarak tespit etmesi veya veritabanında bulunmasına bağlı.

Tüm benliğimle katılıyorum.

Sayın @296822 insanların sistemleri artık 4 veya 8 GB RAM'i var benim PC tarihi eserlerden biriydi, XP ile gelmişti. MBAM'in veritabanın geniş olduğunu yazmayı unutmuşum bazen Kaspersky'nin virus algılamadıgı dosyadaki virüsü bulmustu.
Ben Kaspersky'ye güvenip açmıstım gerçekten virüslü çıkmıştı bu olay aklıma gelmişti o kısmı yazarken, iste nesnelikten uzaklaşmışımm onu fark ettim sonra ama düzeltilemediği için belli bir sure sonra o kısım kaldı öyle ne yazık ki.

İnceleme böyle olur işte. İnceleme deyip 3 senedir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım deyip bırakan arkadaş gibi değil.

McAfee incelemememde var ona da bakabilirsiniz oda güzeldir bazı yazım denetimi hataları da olsa McAfee'den başka Avast. İncelememde var.
Onu da inceleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı