Malwarebytes ayarları nasıl olmalı?

Haggis

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, ben Kaspersky kullanıyorum ve çatışmaması amacıyla Malwarebytes Free ayarlarım nasıl olmalı?

Security: Scan ayarlarımın hepsi açık.
General: Usage and threat statistics dışında hepsi kapalı.

Ayarlarım böyle olunca Kaspersky ile sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Kaspersky'ın anlık koruması aktifse Malwarebytes'ın anlık korumasını kapatın. İki farklı güvenlik yazılımının anlık korumasının açık kalması tavsiye edilmez ki bir yerden sonra Kaspersky uyarır Malwarebytes'ı kapatın diye. Ben olsam Malwarebytes'ın anlık korumasını kapatırdım ve ihtiyacım olduğu zaman tarama yapıp çıkardım.

Kaspersky'ın anlık koruması aktifse Malwarebytes'ın anlık korumasını kapatın. İki farklı güvenlik yazılımının anlık korumasının açık kalması tavsiye edilmez ki bir yerden sonra Kaspersky uyarır Malwarebytes'ı kapatın diye. Ben olsam Malwarebytes'ın anlık korumasını kapatırdım ve ihtiyacım olduğu zaman tarama yapıp çıkardım.
Herkese cevapları için teşekkürler. Zaten Malwarebytes Free kullandığım için istesem de açamıyorum:)
Bir sorum daha olacak.MalwareBytes freede scan diye bir kısım var ancak tam tarama gibi bir kısım yok.Premiumda mı tam tarama var yoksa bu scan tuşu zaten tam tarama mı?

Aynen. Katılıyorum önerilmez iki farklı antivirüs programının anlık koruması açık olması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı