Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 8 Ağustos 2022 #1 Chroma bozuk uzantı vardı. Aklıma sebebi virüs geldi. Malwarebytes indirip tarattım fotoğraftaki gibi bayağı virüs varmış bilgisayarda. Malwarebytes'den sildim başka yapabileceğim bir şey var mı silinmesi için? Dosya Ekleri virüs.JPG 64,4 KB · Görüntüleme: 69
Chroma bozuk uzantı vardı. Aklıma sebebi virüs geldi. Malwarebytes indirip tarattım fotoğraftaki gibi bayağı virüs varmış bilgisayarda. Malwarebytes'den sildim başka yapabileceğim bir şey var mı silinmesi için?
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 8 Ağustos 2022 #2 Yok silmiş işte Malwarebytes. Artı 0 Eksi
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 8 Ağustos 2022 #3 HONDA VTEC 1.6 dedi: Yok silmiş işte Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Yani tek yeter silindi kesin? Artı 0 Eksi
HONDA VTEC 1.6 dedi: Yok silmiş işte Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Yani tek yeter silindi kesin?
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 8 Ağustos 2022 #4 Glarious0 dedi: Yani tek yeter silindi kesin? Genişletmek için tıkla... İçin rahat etmiyorsa Kaspersky indirip tam tarama yap orada da bir şey çıkmazsa rahat olabilirsin. Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Yani tek yeter silindi kesin? Genişletmek için tıkla... İçin rahat etmiyorsa Kaspersky indirip tam tarama yap orada da bir şey çıkmazsa rahat olabilirsin.