Malwarebytes Discord gibi programları virüs olarak algılıyor

348103

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
1.607
Çözümler
6
Konu başlıktaki gibi Discord'u dahi virüs olarak algılamaya başladı. Sizce programı kaldırmalı mıyım çünkü rahatsız edici? Discord'u trojan olarak algıladı.
 
Hocam Keylogger'ı almak için resim/videoya tıklamanız yeterli. Eğer direkt giriş yapamıyorsanız keylogger olamaz. Muhtemelen yukarıda belirtildiği gibi bug olmalı.

Anlıyorum.
Arkadaşlar sanırım dicordda ciddi bir bug var sitesi çökmüş gibi Opera GX tarayıcımdan giremiyorum ve sitesine girerken de trojan hatası veriyor. Ve Kaspersky "şununla kurulan şifrelenmiş bağlantı taranırken hata oluştu" diyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı