ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 15 Nisan 2021 #1 Discord'u açmaya çalıştığımda trojan buluyor. Çok saçma olay ya. Neyse bilgili olan varsa beni de bir bilgilendirebilir mi? Alt tarafta fotoğraflar var. Tarattım hiçbir şey çıkmadı.
Discord'u açmaya çalıştığımda trojan buluyor. Çok saçma olay ya. Neyse bilgili olan varsa beni de bir bilgilendirebilir mi? Alt tarafta fotoğraflar var. Tarattım hiçbir şey çıkmadı.
Çözüm LastPlayer 15 Nisan 2021 Virüs gibi bir durum yok. Websitesiyle ilgili bir bağlantı hatası var. Yakında düzeltilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Virüs gibi bir durum yok. Websitesiyle ilgili bir bağlantı hatası var. Yakında düzeltilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 15 Nisan 2021 #11 Ben üstüne betterdiscord kullanıyorum. Az önce taradım Discord'la alakalı alakasız hiçbir şey çıkmadı. Artı 0 Eksi
Ben üstüne betterdiscord kullanıyorum. Az önce taradım Discord'la alakalı alakasız hiçbir şey çıkmadı.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 15 Nisan 2021 #12 Ben web sayfasını arattığımda 1 tane virüs bulmuştu. Ama bir olay vardı ismini hatırlamıyorum o da olabilir. Artı 0 Eksi
Ben web sayfasını arattığımda 1 tane virüs bulmuştu. Ama bir olay vardı ismini hatırlamıyorum o da olabilir.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 15 Nisan 2021 #13 ZerefDragneel dedi: Ben üstüne betterdiscord kullanıyorum. Az önce taradım Discord'la alakalı alakasız hiçbir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Bu arada kullanmanı önermem. Discord tespit edince banlıyor. Artı 0 Eksi
ZerefDragneel dedi: Ben üstüne betterdiscord kullanıyorum. Az önce taradım Discord'la alakalı alakasız hiçbir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Bu arada kullanmanı önermem. Discord tespit edince banlıyor.
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 15 Nisan 2021 #14 rbstsoul dedi: BetterDiscord da olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk kez duydum hocam. Arattım zaten belli ne olduğu. Discord'u kendi sitesinden indirdim hocam. Artı 0 Eksi
rbstsoul dedi: BetterDiscord da olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk kez duydum hocam. Arattım zaten belli ne olduğu. Discord'u kendi sitesinden indirdim hocam.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 15 Nisan 2021 #15 ZerefDragneel dedi: Ben üstüne betterdiscord kullanıyorum. Az önce taradım Discord'la alakalı alakasız hiçbir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum sanırım sadece birkaç kişiyle alakalı bir sorun forumdaki bir arkadaş daha yaşamış benimle aynı sorunu. Artı 0 Eksi
ZerefDragneel dedi: Ben üstüne betterdiscord kullanıyorum. Az önce taradım Discord'la alakalı alakasız hiçbir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum sanırım sadece birkaç kişiyle alakalı bir sorun forumdaki bir arkadaş daha yaşamış benimle aynı sorunu.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 15 Nisan 2021 #16 Böyle gösteriyor anlamadım. Artı 0 Eksi
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 15 Nisan 2021 #17 Virüs gibi bir durum yok. Websitesiyle ilgili bir bağlantı hatası var. Yakında düzeltilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Virüs gibi bir durum yok. Websitesiyle ilgili bir bağlantı hatası var. Yakında düzeltilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 15 Nisan 2021 #18 benmuhammed dedi: Aynen öyle. Gizlilik politikası ve ToS sıkıntı çıkardı diye bıraktım ben. Can Değer'in bu videosu her şeyi anlatıyor. İzleyebilirsiniz. Herhangi bir 3.parti yazılım (Değişen Açıklama, Arka plan uygulaması vb) kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Arka plan uygulaması derken Steam'den Wallpaper Engine kullanıyorum o kadar. Artı 0 Eksi
benmuhammed dedi: Aynen öyle. Gizlilik politikası ve ToS sıkıntı çıkardı diye bıraktım ben. Can Değer'in bu videosu her şeyi anlatıyor. İzleyebilirsiniz. Herhangi bir 3.parti yazılım (Değişen Açıklama, Arka plan uygulaması vb) kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Arka plan uygulaması derken Steam'den Wallpaper Engine kullanıyorum o kadar.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 15 Nisan 2021 #19 LastPlayer dedi: Virüs gibi bir durum yok. Websitesiyle ilgili bir bağlantı hatası var. Yakında düzeltilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama uygulamaya girerken de aynı hatayı veriyor acaba uygulamayla programın bağlantısı falan mı var. Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Virüs gibi bir durum yok. Websitesiyle ilgili bir bağlantı hatası var. Yakında düzeltilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama uygulamaya girerken de aynı hatayı veriyor acaba uygulamayla programın bağlantısı falan mı var.
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 15 Nisan 2021 #20 LastPlayer dedi: Virüs gibi bir durum yok. Websitesiyle ilgili bir bağlantı hatası var. Yakında düzeltilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam İP'yi gizlese miydin? Yani önemli mi gizlemek tam bilmiyorum da ? Artı 1 Eksi
LastPlayer dedi: Virüs gibi bir durum yok. Websitesiyle ilgili bir bağlantı hatası var. Yakında düzeltilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam İP'yi gizlese miydin? Yani önemli mi gizlemek tam bilmiyorum da ?