SquWave Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2020 #1 Uygulamayı kaldırdım fakat sadece bir dosya silinmiyor. İçerisindeki hizmet çalışıyor gözüküyor ve silinmiyor. Ne yaptıysam bulamadım bu çalışan hizmeti. Nasıl silebilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
Uygulamayı kaldırdım fakat sadece bir dosya silinmiyor. İçerisindeki hizmet çalışıyor gözüküyor ve silinmiyor. Ne yaptıysam bulamadım bu çalışan hizmeti. Nasıl silebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Vegapunk Kilopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Yatak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 5 Mayıs 2020 #2 Malwarebytes Anti-Malware Kaldırma Aracı buyrun. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS SquWave Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2020 #3 Vegapunk dedi: Malwarebytes Anti-Malware Kaldırma Aracı buyrun. Genişletmek için tıkla... Biraz geç gördüm ama sorunu hallettim. Unlocker ile sildim. Bilgisayar 5-10 saniyelik kafayı yedi fakat şu an hiçbir sorun yok. Artı 0 Eksi
Vegapunk dedi: Malwarebytes Anti-Malware Kaldırma Aracı buyrun. Genişletmek için tıkla... Biraz geç gördüm ama sorunu hallettim. Unlocker ile sildim. Bilgisayar 5-10 saniyelik kafayı yedi fakat şu an hiçbir sorun yok.