Malwarebytes flash belleğin içindeki virüsü silebilir mi?

Stihrid

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, flash belleğimde virüs varmış ama benim nereden geldiğine dahir haberim yoktu. Malwarebytes'tan tarama yaptım virüs çıktı. Sildim ama hala ekran kartım biren 80 dereceyi görüyor. Ne yapmalıyım?

Format şart mı?

Oynadığınız oyun ne? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Arkada program açık mı? Ekran kartı 80 derece ise işlemci kaç derece? Tozlar alındı mı? Macunlar yenilendi mi? Ekran kartı veya bilgisayarın parçalarının ismi ne? Virüs bulduysanız önemli dosyalar yoksa format şart o virüs zaten bir şekilde bir kaç dosyayı bozmuştur.

Oynadığınız oyun ne? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Arkada program açık mı? Ekran kartı 80 derece ise işlemci kaç derece? Tozlar alındı mı? Macunlar yenilendi mi? Ekran kartı veya bilgisayarın parçalarının ismi ne? Virüs bulduysanız önemli dosyalar yoksa format şart o virüs zaten bir şekilde birkaç dosyayı bozmuştur.

Oyunda değil boşta. İşlemcim i3 12100F. Macunlarım yeni. Ekran kartım: ASUS 3060 8 GB.

Format eğer yapılacak bir şey kalmıyorsa gereklidir elbette. Ekran kartı sürücüsünü kaldır yeniden yükle. Bir de PC'yi tam tarama yaptırın.

Teşekkürler. Ben en iyisi format atayım.

Flash belleklerin virüs dağıtmasının ana kaynağı okullar. Benim yeğenler ödev için benden alırlar ara sıra. Gelince ilk işim Linux altında formatlamak olur.

Bende öyle düşünüyorum çünkü flashı sadece okul ödevleri için kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı