Malwarebytes görev yöneticisinden kaldıramama sorunu

Utku Koçak

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
269
Makaleler
2
Yer
Sivas
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci (9.Sınıf)
Yaklaşık 1 hafta önce 4Story oyununu oynamaya çalıştığımda ilginç bir sorun ile karşılaştım, 4Story'i açtığımda TClient.exe arka planda açık kaldı ve yeniden başlatmama ve hatta oyunu silmeme rağmen gitmedi. Unlocker programı ile silmeyi başardım ancak sorun şu ki görev yöneticisinden TClient.exe'yi kapatamıyordum. Şimdi aynı sorun Malwarebytes'da da var, galiba bilgisayarımda virüs var, malwarebytes'in masaüstü simgesini silmeye çalıştığımda program çalışıyor hatası veriyor ve görev yöneticisinden kapatamıyorum. Konu biraz karıştı ancak şu fotoğrafla daha iyi anlayacaksınız.
DEqqno.png


NOT: Konuyu galiba yanlış yerde açtım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetleri açıp o programın Exe'sini sonlandımayı dene. Ardından System 32'den o dosyayı bul ve sil. Bu arada masaüstü güzelmiş.
 
Sistem geri yükleme yaptım, sorun düzeldi ancak hala 4Story aynı durumda ne yapmam gerekiyor.
 
Sorun aslında kullandığın tema ve System Care. Sistem ayarların bozuk. Windows kurulum diski ile onarım yapmanız önerilir.

Kullandığım bir tema yok, rainmeter isimli bir program ile o şeyleri yaptım. Format dahi attım ancak işe yaramadı, galiba windows 10 İSO dosyasına zarar gelmiş. Tekrar indirip deneyeceğim.
Build 9926 İSO indirip onarım yaparsam işe yarar mı?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı