Malwarebytes güvenilir değil

İndirdiğiniz uygulama imzasız ve şüpheli konumda olsa gerekki silmiş. Çoğunlukla Rus Crack'lerinde de sıklıkla görülür bu. Uygulamanız nedir bilemem ama silinmesi daha iyi olmuş, herhangi bir virüste o uygulamaların dosyaları görünümü alabilir.
En kötü silip tekrar kurarsınız ama gerçekten virüs olsaydı çok daha uğraştırıcı olurdu.

59 virüs bulmuş hayatını kurtarmış uygulama, teşekkür etmek yerine önermemen kahkaha attırdı. Malwarebytes en iyi tarama programlarından birisi hatta en iyisi.
Kaliteli bir tarama yazılımı olduğuna katılıyorum ancak "En iyisi" demek biraz iddialı. Kendi kullanıcı deneyimime göre son zamanlarda Malwarebytes'ın biraz fazla false-positive sonuç verdiğini fark ettim. LD Player denilen yazılım hakkında pek bilgim yok ancak güvenilirse Malwarebytes False-positive sonuç vermiştir.

Ancak sırf false-positive sonuç verdi diye "Malwarebytes güvenilir değil" diye bir konu açmak bana da çok saçma geldi. Çünkü her tarama aracı false-positive sonuç verebilir. Bu Malwarebytes'a özgü bir durum değil.

Birçok program kullandım en sağlamı bana Malwarebytes geldi.

telefondan açarken saçma oldu önermiyorum yazıcaktım

Malwarebytes güvenli değil ama sizin indirdiğiniz yazılımlar çok mu güvenli? Cidden böyle konularda komik duruma düşüyorsunuz.

Malwarebytes güvenli değil ama sizin indirdiğiniz yazılımlar çok mu güvenli? Cidden böyle konularda komik duruma düşüyorsunuz.
evet.

alın ldplayer güvenilir ve 59 virüs dedıgı her sey de ldplayerin dosyaları cidden çok komiksiniz

ordan shawarma oynuyordum google playa baglı hesabım yoktu ve oyunu 4 haftadan uzun bir süre oynuyordum günde 8 saat oynayarak

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-02 200143.png
    226,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
ordan shawarma oynuyordum google playa baglı hesabım yoktu ve oyunu 4 haftadan uzun bir süre oynuyordum günde 8 saat oynayarak
Çoğunlukla kullanıcı dosyalarına açtığınız emülasyonun verilerini saklar. Silinen dosyaları telafi ettikten sonra kaldığınız yerden devam edebiliyor olmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…