Malwarebytes güvenilir değil

yok baska dosyam sılınmedı kontrol ettım
Malwarebyte karantina listesi komple LDPlayer'a mı ait? Cidden ilginç bir durum.
Gerçekten içi komple virüs sızmış olabilir, hastalıklı dosya diye bir tabir var. Virüs PC'ye bulaştığı zaman dosyanın içine sızıyor ve kamufle olabiliyor veya LDPlayer onaylı değildi Malware ile.

Malwarebyte karantina listesi komple LDPlayer'a mı ait? Cidden ilginç bir durum.
Gerçekten içi komple virüs sızmış olabilir, hastalıklı dosya diye bir tabir var. Virüs PC'ye bulaştığı zaman dosyanın içine sızıyor ve kamufle olabiliyor veya LDPlayer onaylı değildi Malware ile.
evet bende avast gibi programlar kullanıcam güçlü ama galiba verileri fln satılmış diye gördüm internette norton kullanıyorum suan

evet bende avast gibi programlar kullanıcam güçlü ama galiba verileri fln satılmış diye gördüm internette norton kullanıyorum suan
Şahsen sadece Windows Defender kullanıyorum. Çoğunlukla şüpheli şeyleri engelliyor. Kolay virüs bulaştıran biride değilim zaten.

Windows Defender'i kolay kolay geçen virüsler var
İnternette çok kez test eden insanlar oldu. Çoğunlukla virüs potansiyeli olan şeyi açmayı engelliyor, açıldığı zaman kapatıyor veya dosyayı siliyor. Tabi geçenler var ama iyi kötü iş görüyor. Zaten hocam dediğim gibi, ben pek virüs bulaştıran biri değilim.
Zaten çoğunlukla orjinal veya güvenilir kaynalarda takılıyorum, yıllardır sıkıntı çıkmadı en fazla reklam virüsü gördüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı