yok bulamadımÇoğunlukla kullanıcı dosyalarına açtığınız emülasyonun verilerini saklar. Silinen dosyaları telafi ettikten sonra kaldığınız yerden devam edebiliyor olmanız lazım.
yok bulamadımÇoğunlukla kullanıcı dosyalarına açtığınız emülasyonun verilerini saklar. Silinen dosyaları telafi ettikten sonra kaldığınız yerden devam edebiliyor olmanız lazım.
Geçmiş olsun hocam.yok bulamadım
yok baska dosyam sılınmedı kontrol ettımGeçmiş olsun hocam.
Birde sizin bu LDPlayer dışında silinen başka dosyanız oldu mu?
Malwarebyte karantina listesi komple LDPlayer'a mı ait? Cidden ilginç bir durum.yok baska dosyam sılınmedı kontrol ettım
evet bende avast gibi programlar kullanıcam güçlü ama galiba verileri fln satılmış diye gördüm internette norton kullanıyorum suanMalwarebyte karantina listesi komple LDPlayer'a mı ait? Cidden ilginç bir durum.
Gerçekten içi komple virüs sızmış olabilir, hastalıklı dosya diye bir tabir var. Virüs PC'ye bulaştığı zaman dosyanın içine sızıyor ve kamufle olabiliyor veya LDPlayer onaylı değildi Malware ile.
Şahsen sadece Windows Defender kullanıyorum. Çoğunlukla şüpheli şeyleri engelliyor. Kolay virüs bulaştıran biride değilim zaten.evet bende avast gibi programlar kullanıcam güçlü ama galiba verileri fln satılmış diye gördüm internette norton kullanıyorum suan
Şahsen sadece Windows Defender kullanıyorum. Çoğunlukla şüpheli şeyleri engelliyor. Kolay virüs bulaştıran biride değilim zaten.
Avast önermiyorum, boş beleş bir uygulamadır benim gözümde.evet bende avast gibi programlar kullanıcam güçlü ama galiba verileri fln satılmış diye gördüm internette norton kullanıyorum suan
İnternette çok kez test eden insanlar oldu. Çoğunlukla virüs potansiyeli olan şeyi açmayı engelliyor, açıldığı zaman kapatıyor veya dosyayı siliyor. Tabi geçenler var ama iyi kötü iş görüyor. Zaten hocam dediğim gibi, ben pek virüs bulaştıran biri değilim.Windows Defender'i kolay kolay geçen virüsler var
orasını bende biliyorum çok sık bildirim atıyor bilgisayarınızda kamera mikrofon casuslugu falan diyor tıklayınca avastı paralıya cıkarmamızı istiyorAvast önermiyorum, boş beleş bir uygulamadır benim gözümde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.