Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.623 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #31 BrazzY dedi: orasını bende biliyorum çok sık bildirim atıyor bilgisayarınızda kamera mikrofon casuslugu falan diyor tıklayınca avastı paralıya cıkarmamızı istiyor Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ta detection history'de silinen şeyleri geri getirebilirsiniz. Malware ai diyorsa False positive olabilir.
BrazzY dedi: orasını bende biliyorum çok sık bildirim atıyor bilgisayarınızda kamera mikrofon casuslugu falan diyor tıklayınca avastı paralıya cıkarmamızı istiyor Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ta detection history'de silinen şeyleri geri getirebilirsiniz. Malware ai diyorsa False positive olabilir.
B BrazzY Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mart 2025 #32 Dorzi dedi: Malwarebytes ta detection history'de silinen şeyleri geri getirebilirsiniz. Malware ai diyorsa False positive olabilir. Genişletmek için tıkla... çoktan sildim malwarebytesi YüzbaşıJohnPrice dedi: 59 virüs bulmuş hayatını kurtarmış uygulama, teşekkür etmek yerine önermemen kahkaha attırdı. Malwarebytes en iyi tarama programlarından birisi hatta en iyisi. Genişletmek için tıkla... 59 virüsün de emülatörün dosyası olması peki ve hepsini doğru düzgün silmemiş emülatör pcde 25gb olarak kalmış silme programını patlatmış winrarıda silmiş Son düzenleme: 8 Mart 2025
Dorzi dedi: Malwarebytes ta detection history'de silinen şeyleri geri getirebilirsiniz. Malware ai diyorsa False positive olabilir. Genişletmek için tıkla... çoktan sildim malwarebytesi YüzbaşıJohnPrice dedi: 59 virüs bulmuş hayatını kurtarmış uygulama, teşekkür etmek yerine önermemen kahkaha attırdı. Malwarebytes en iyi tarama programlarından birisi hatta en iyisi. Genişletmek için tıkla... 59 virüsün de emülatörün dosyası olması peki ve hepsini doğru düzgün silmemiş emülatör pcde 25gb olarak kalmış silme programını patlatmış winrarıda silmiş
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.623 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #33 BrazzY dedi: çoktan sildim malwarebytesi 59 virüsün de emülatörün dosyası olması peki ve hepsini doğru düzgün silmemiş emülatör pcde 25gb olarak kalmış silme programını patlatmış winrarıda silmiş Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı kaç kere format attım kaç bilgisayara yükledim en az 5 kere kullanmışımdır hiç öyle birşey yaşamadım.
BrazzY dedi: çoktan sildim malwarebytesi 59 virüsün de emülatörün dosyası olması peki ve hepsini doğru düzgün silmemiş emülatör pcde 25gb olarak kalmış silme programını patlatmış winrarıda silmiş Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı kaç kere format attım kaç bilgisayara yükledim en az 5 kere kullanmışımdır hiç öyle birşey yaşamadım.
B BrazzY Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mart 2025 #34 Dorzi dedi: Malwarebytes'ı kaç kere format attım kaç bilgisayara yükledim en az 5 kere kullanmışımdır hiç öyle birşey yaşamadım. Genişletmek için tıkla... winrarı orjinal sitesinden indirdim virüslü olma ihtimali yok
Dorzi dedi: Malwarebytes'ı kaç kere format attım kaç bilgisayara yükledim en az 5 kere kullanmışımdır hiç öyle birşey yaşamadım. Genişletmek için tıkla... winrarı orjinal sitesinden indirdim virüslü olma ihtimali yok