Malwarebytes güvenli moda RAT bulur mu?

Eki Görüntüle 2355321

Malwarebytes iş görebilir. Kaspersky iş görmez muhtemelen çünkü daha tespit listesine girmemiş. Malwarebytes ile tarama yapar mısınız sistemde tekrardan? Ayrıca tam tarama yapın, taramanın bitmesini bekleyin.

Free'si iş gürür mü bir de Avast vardı galiba bir de bana sormustu EXE'yi acmıstım calıstırma vardı ek bilgiye bastım calıstır cıktı calıstırdım güvenli moda mı yapayım bir de adamlar benim PC'ye uzaktan erişim istemişlerdi ama vermedim acaba verseydim o zaman mı RAT atcaklardı.

Eki Görüntüle 2355321

Malwarebytes iş görebilir. Kaspersky iş görmez muhtemelen çünkü daha tespit listesine girmemiş. Malwarebytes ile tarama yapar mısınız sistemde tekrardan? Ayrıca tam tarama yapın, taramanın bitmesini bekleyin.

Bir de PC kapalıyken tarama yapılmaz değil mi?

Free'si iş gürür mü bir de Avast vardı galiba bir de bana sormustu EXE'yi acmıstım calıstırma vardı ek bilgiye bastım calıstır cıktı calıstırdım güvenli moda mı yapayım bir de adamlar benim PC'ye uzaktan erişim istemişlerdi ama vermedim acaba verseydim o zaman mı RAT atcaklardı.

Ne uygulaması ki hocam bu? Free sürümü iş görür gibi geliyor.

Bir de PC kapalıyken tarama yapılmaz değil mi?

PC kapalıyken tarama yapılmaz, açık bırakıp uyuyabilirsiniz.

Malwarebytes Free hızlı tarama ayarı var mı peki hızlı tarama derken tam taramayı hızlandıracak yani örnek vereyim tam tarama 4 de bitcekten hızlandırmada 2 de bitiriyor büyle bir şey mümkün mü?

Ne uygulaması ki hocam bu? Free sürümü iş görür gibi geliyor.

PC kapalıyken tarama yapılmaz, açık bırakıp uyuyabilirsiniz.

Eger bir de bulmasa PC temiz anlamına mı gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes Free hızlı tarama ayarı var mı peki hızlı tarama derken tam taramayı hızlandıracak yani örnek vereyim tam tarama 4 de bitcekten hızlandırmada 2 de bitiriyor büyle bir şey mümkün mü?

Eger bir de bulmasa PC temiz anlamına mı gelir?

Tam tarama sistemdeki tüm dosyaları tarar, hızlı tarama hepsini taramaz. Sadece önemli yerlerdeki dosyaları tarar.

Tam tarama sistemdeki tüm dosyaları tarar, hızlı tarama hepsini taramaz. Sadece önemli yerlerdeki dosyaları tarar.

Peki tam tarama temiz cıkarsa PC temiz midir?

Bir de güvenli moda almasam olur mu?

Hocam BSD'e sizin önerdiniz program var mı bu tarz virüsleri rahat cıkartcak.

Son düzenleme:
Peki tam tarama temiz cıkarsa PC temiz midir?

Bir de güvenli moda almasam olur mu?

Hocam BSD'e sizin önerdiniz program var mı bu tarz virüsleri rahat cıkartcak.

Hitman.pro ve KVRT taramalarını da deneyebilirsiniz.

Hitman. Pro ve KVRT taramalarını da deneyebilirsiniz.

Tamamdır hocam malwere bıraksak 14 15 saaat sürcen hocam icimde cok kütü his var trojan olsa valıda 400 FPS yerine 200 250 300 almaz mıyım bir de firewall deneyimi hocam ağlayasım geliyor bagırıp cagırasım geliyor Steam ve Epic hesapları benim değil ya ilaki kasma donma ne bileyim bir şeyler olr yani Hitman ve KVRT indireceğim bir daha da 3 yazılım program indirmiycem büyük ders oldu.

VirusTotal çıktısını inceledim. Güvenli mod kullanılarak Kaspersky iş görecektir. Kaspersky'ı USB'e yazdırınız daha sonra boot edip taratınız. Format atmanıza gerek yok. Temizlik tamamlandıktan sonra tüm şifrelerinizi değiştirmeyi unutmayın. Sonucu da diğer arkadaşların da faydalanması için buraya yazın lütfen.

VirusTotal çıktısını inceledim. Güvenli mod kullanılarak Kaspersky iş görecektir. Kaspersky'ı USB'e yazdırınız daha sonra boot edip taratınız. Format atmanıza gerek yok. Temizlik tamamlandıktan sonra tüm şifrelerinizi değiştirmeyi unutmayın. Sonucu da diğer arkadaşların da faydalanması için buraya yazın lütfen.

Kaspersky USB'ye yazdırınız derken anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı