Malwarebytes hızlı tarama işe yarar mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar sisteme yeni format attım ama bilgisayarcı Windows 10 etkileştirmek için program kurmuş sanırsam virüslü. Malwarebytes ile tam tarama yaptım kaç saattir tarıyordu 1 tane buldum, durdurdum ve sildim. Sonra hızlı tarama yaptım bir şey bulmadı. Sizce var mıdır virüs?

Dediğim gibi bir sürü tarama yaptım o zaman nasıl anlayacağım? Strese mi gireyim şimdi?

Çok fazla strese gireceğiniz bir şey değil büyük ihtimalle bilgisayarcının indirdigi sadece crack dosyasıdır illa işimi garanti altına almak istiyorum derseniz format atabilirsiniz.

Anti-Virüs'un virüs u algılamama olayı düşük bir ihtimaldir yine de olduğu için belirtmek istedim taratma yaptığınız program gayet sağlam çoğu zaman tavsiye edilir zaten isterseniz bir de Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz. Var olan dosya sadece crack dosyasıda olabilir virüs olaylarında genelde 2 seçenek oluyor
1. en temiz yolu format.
2.Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapmak.
Çok fazla stres yapabileceğiniz birsey değil çoğu kişinin bilgisayarına en az 1 kere virüs girmiştir zaten

Anti-Virüs'un virüs u algılamama olayı düşük bir ihtimaldir yine de olduğu için belirtmek istedim taratma yaptığınız program gayet sağlam çoğu zaman tavsiye edilir zaten isterseniz bir de Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz. Var olan dosya sadece crack dosyasıda olabilir.
Crack dosyaları her zaman virüslü olmaz değil mi?

Crack dosyaları her zaman virüslü olmaz değil mi?

Forumda korsana ya da cracke destek verilmiyor hocam, her zaman virüslü değildir ama genelde virüslü olabiliyor kaldirmazsaniz misal açılışta Chrome'dan reklam sayfaları cikartanlar var vs. en çok bu görüldüğü için buna örnek verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı