Malwarebytes ile tarama yaptıktan sonra dosya güvenli mi oluyor?

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  
İnternetten bir şey indirdim. İndirdikten sonra Malwarebytes ile tarama yaptım. Bir virüs gibi bir şey buldu. Karantinaya aldırıp sildim. Ondan sonra bir daha tarama yaptım. Temiz çıktı. O uygulamayı kullanmam hala risk taşır mı?

Kesin bir şey söylemek zor. Malwarebytes'ın algılayamadığı zararlı içeriyor olabilir. Ek olarak sildiği dosya uygulama için önemli bir dosya ise uygulama çalışmayabilir.

İnternetten bir şey indirdim. İndirdikten sonra Malwarebytes ile tarama yaptım. Bir virüs gibi bir şey buldu. Karantinaya aldırıp sildim. Ondan sonra bir daha tarama yaptım. Temiz çıktı. O uygulamayı kullanmam hala risk taşır mı?

Tabii ki taşır niye taşımasın virüslü sonuçtaki silmiş tekrar yüklersen tekrar karantinaya alır ha dersin ben kullanacağım sil Malwarebytes'ı ama virüsü yersin gerisi zaten biliyorsun.

Tabii ki taşır niye taşımasın virüslü sonuçtaki silmiş tekrar yüklersen tekrar karantinaya alır ha dersin ben kullanacağım sil Malwarebytes'ı ama virüsü yersin gerisi zaten biliyorsun.

Peki bir şey soracağım. Tam tarama yaptım. 200.000 civari dosya 3 dakikada taramayı bitirdi. Normal değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı