Çözüldü Malwarebytes ile tarama yaptıktan sonra goodbydpi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sadocanbaba

Picopat
Daha fazla  
Malwarebytes indireyim dedim bir tarama yapsın ama goodbydpi şu anda çalışmıyor, yardımcı olabilecek var mı?

Malwarebytes'ın karantinalar listesine git, dosyaları karantinadan çıkar, düzelir muhtemelen, potansiyel olarak virüs şüphesi olduğundan karantinaya almıştır.

Nerede tam olarak bulamadım

Malwarebytes Karantina bölümünü kontrol et:
  • Sol taraftaki menüden Tespitler & Koruma (Detection History) sekmesine gir.
  • Karantinaya Alınan Öğeler (Quarantined Items) bölümünü kontrol et.
  • GoodbyeDPI ile ilgili bir dosya karantinaya alındıysa, seç ve Geri Yükle (Restore) düğmesine bas.
  • Geri yükledikten sonra GoodbyeDPI'yi tekrar çalıştırmayı dene.

goodbydpi ile alaklı bir şey değil ama win gibi bazı şeyleri silmiş onları geri yükledim sonuç yine aynı

acaba virüs programı engelliyo olabilirmi goodbydpi ı gerçek zamanlı koruma açık çünkü

Goodbydpi ile alaklı bir şey değil ama Win gibi bazı şeyleri silmiş onları geri yükledim sonuç yine aynı.

Acaba virüs programı engelliyor olabilir mi goodbydpi ı gerçek zamanlı koruma açık çünkü.

Istisnalara eklemen lazim o zaman.

Goodbydpi ile alaklı bir şey değil ama Win gibi bazı şeyleri silmiş onları geri yükledim sonuç yine aynı.

Acaba virüs programı engelliyor olabilir mi goodbydpi ı gerçek zamanlı koruma açık çünkü.

• Sol taraftaki menüden Ayarlar (Settings) sekmesine gir.
  • istisnalar (allow list) sekmesine gel.
  • istisna ekle (add an exception) butonuna tıkla.
  • Açılan ekranda dosya veya klasör seç (select a file or folder) seçeneğini seç.
  • GoodbyeDPI'nin bulunduğu klasörü veya GoodbyeDPI.exe dosyasını seç.
  • tamam (ok) veya onayla (confirm) butonuna bas.

Bunu dener misin bir de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs programını sildim düzeldi şu anda bir de şöyle bir yazı buldum GoodbyeDPI'nin içerisinde.

Eki Görüntüle 2436358

Dosya Ekleri

• 1740930013168.png
    1740930013168.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı