haklısınız da bende aceleyle program indirirken inene bakmadan çalıştırdığım için bulaştı fidye...Bu konuda net bilgi veremem, Kaspersky çok kaliteli yazılımlardan birisidir ama %100 koruyorum diyen varsa yalan söylüyordur. Ben kendimi kollayabiliyorum, benim bilgisayarıma virüs uğramıyor, arada sırada bundan dolayı Kaspersky Virüs Removal Tool ile tarama yaptırıyorum, bir şey de bulmuyor zaten.
Saçma sapan yerlere tıklamadığınız, girmediğiniz, indirmediğiniz veya kurmadığınız, korsana bulaşmadığınız, sağdan soldan gelen flash bellekler vb. takmadığınız sürece kolay kolay bulaşan bir şey değil zaten virüs. Korsanda bile çok tehlikeli değil, defender uyarıp siliyor zaten, ki böyle bir şey olursa da bir tarama yapar arkama yaslanırım. Teknolojiye asla %100 güvenip özel hayatınızı ve dosyalarınızı emanet etmeyin, hiçbir sistem %100 güvenli değildir, kapalı devre olmadıktan sonra. Benim gözümde. Adamlar bir zamanlar ünlülerin iCloud 'unu hackleyip özel görüntülerini ortaya serdiler, yorumu size bırakıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.