berkaysvc
Hectopat
Dosya indiriyorum ama crack oyun vb. gibi şeyler indirmiyorum güvenilir sitelerden indiriyorum.
Ben her hafta bir kere yüklüyorum virüs çıkmıyor sonra siliyorum.
Mantıklı
Dosya indiriyorum ama crack oyun vb. gibi şeyler indirmiyorum güvenilir sitelerden indiriyorum.
Ben her hafta bir kere yüklüyorum virüs çıkmıyor sonra siliyorum.
RAM kullanımı nasıl?Gerçek zamanlı koruma sağlamasını istiyorsan Kaspersky security cloud free kullan.
RAM kullanımı nasıl?
Eki Görüntüle 1387378
Tamamdır çok teşekkür ederim. Peki bu antivirüsler içerisinden hangisini kullanayım kararsız kaldım.Windows Defender ve Malwarebytes aktif koruma olarak yüksek RAM kullanılır. Malwarebytes'i sadece tarama yapacağınız zaman kullanmanızı öneririm. Windows Defender, ciddi virüslere karşı yetersiz ve çoğu antivirüsten daha çok kaynak kullanıyor. Yanlış virüs uyarısı verme olasılığı gayet fazla. Eğer, sadece tarama yapıp antivirüs kullanmayacaksanız ESET Online scanner ve Malwarebytes kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları seçici olarak taratırsınız ancak aktif koruma şart. Bunlar iyi antivirüsler:
![]()
Ücretsiz Antivirüs Programı - Bitdefender Türkiye
Ücretsiz antivirüs programı Bitdefender ile hızlı ve güçlü antivirüs korumasına sahip ol. Bitdefender ile virüslerden ücretsiz bir şekilde korun!bitdefender.com.tr
Comodo - Gerçek PC koruması basit Antivirus yazılımlarından daha fazlasını gerektirir
Comodo Antivirüs Yazılımları gelişmiş güvenlikli koruma sağlar. Comodo Antivirus ve Comodo Internet Security ürünlerinden birini indirin, bilgisayarınızı ve kendinizi hemen korunmaya başlayın!tr.comodo.com
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Fazla. Defender kullandığı RAM miktarına göre iyi bir koruma sağlamıyor.
Bende tarayıp siliyorum free bile yeterliŞahsen Defender kullanıyorum. 1-2 ayda bir Malwarebytes indirip tarayıp geri siliyorum.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Peki bu antivirüsler içerisinden hangisini kullanayım kararsız kaldım.![]()
Tamamdır teşekkürler.Sizin kullanımınıza bağlı.
1- BitDefender, sağlam koruma sağlar ama Windows Defender kadar ağır kaynak kullanır. Tehditleri anında kaldırır, gerçek zamanlı koruması ile. Lider bir antivirüs yazılımı.
2- Comodo, tamamen ücretsiz ve çok başarılı. Kurucusu bir Türk. Orta düzey tehditleri kolayca kaldırabilir. Comodo firewall özelliği çok iyidir.
3- Kaspersky, birazcık fazla kaynak kullanır ama Free versiyonuna göre güzel bir gerçek zamanlı koruma sağlar.
İsterseniz, bu kampanyaları yapabilirsiniz, Free ile uğraşmayın:
(Sonlandı) [Ücretsiz] Bitdefender Total Security 5 Cihaz - 6 aylık lisans kampanyası
https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html 14 Şubat 2022: Kampanya hala devam etmektedir.www.technopat.net
Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...www.technopat.net
Tamamdır teşekkürler.
Haziran'da Allah nasip ederse yeni bilgisayar toplayacağım şimdilik bu bilgisayarda bir dosya yüklemediğim için Defender kullanacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.