Malwarebytes uygulamasını IObit uninstaller kullanarak sildim, fakar "Malwarebytes services" uygulaması hala arka planda çalışıyor ve %40 işlemci kullanıyor, kapatmaya çalıştığımda ise "erişim engellendi" diyor.
Ne yapmam lazım?
Compatible with: Windows The Support Tool troubleshoots and repairs issues for Desktop Security. If you're experiencing a technical issue that can't be repaired, you can use the Support Tool to u...
Malwarebytes uygulamasını IObit uninstaller kullanarak sildim, fakar "Malwarebytes services" uygulaması hala arka planda çalışıyor ve %40 işlemci kullanıyor, kapatmaya çalıştığımda ise "erişim engellendi" diyor.
Ne yapmam lazım?
Compatible with: Windows The Support Tool troubleshoots and repairs issues for Desktop Security. If you're experiencing a technical issue that can't be repaired, you can use the Support Tool to u...
Ne yapmam lazım?
Wise Force deleter ve lock hunter kullanın.
İlk olarak, Malwarebytes Services'in silinmesini engelleyen görevlerin ne olduğunu görmek için lock Hunter'ı kullanın bulunan dosyaları görev yöneticisinde arayın. Bunları bulduğunuzda, sağ tıklayın, özellikler - güvenlik - gelişmiş'e gidin ve ardından "devir almayı devre dışı bırak" yazan düğmeye tıklayın. Bunu yaptıktan sonra Uygula'ya tıklayın. Ayrıca üzerinde "Malwarebytes'la alakalı uygulama isimleri olan başka görevler görürseniz, onlara da aynısını yapmalısınız (sağ tıklayın ve özelliklere giderek bu görevin konumunun Malwarebytes klasörü olarak gözüktüğünden emin olun) tüm Malwarebytes görevleri için izinleri devralmayı devre dışı bıraktıktan sonra, lock Hunter'a geri dönün, "diğer"e basın ve "kilitleme işlemini sonlandır"a tıklayın. Bunu yaptıktan sonra "bu klasörü kilitleyen hiçbir işlem bulunamadı" yazmalıdır. Son olarak, Wise Force Deleter'ı açın ve "klasör ekle"ye tıklayın. Malwarebytes Services'in klasörünü ekleyin. "tamam"a tıklayın ve silinmiş olacaktır.