Çözüldü Malwarebytes silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darksouls9

Hectopat
Daha fazla  
Malwarebytes PC'de virüs olduğunu söyledi. Tencent Games diye belirtti onu sildim ardından Malwarebytes'i sildim ama ne hikmetse hep altta açık kaldı. İnternete girmeme izin vermiyordu sağ tık atıp quit diyordum o zaman girebiliyordum internete ama şimdi hiç açık görünmüyor. Denetim masasındanda kalkmıyor. Windows'unda aktif güvenliği olarak otomatik şekilde seçilmiş. İnternete asla erişim sağlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz, onu nasıl sileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kendi kaldırma aracını indirip Advanced kısmındaki clean bölümünden Malwarebytes'ı kaldırıp istersen de tekrar kurabilirsin.

Ülkemize yapılan yaptırımlarından dolayı VPN ile dosyayı indirebilirsin.

İşte hocam sorun da o, bilgisayarda internet yok Malwarebytes engelliyor.

Kendi kaldırma aracını indirip Advanced kısmındaki clean bölümünden Malwarebytes'ı kaldırıp istersen de tekrar kurabilirsin.

Sorunu şu an çözdüm:
Güvenli modda CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp
Netsh winsock reset
Netsh int IP reset
Sırasıyla bunları yazıp bilgisayarı tekrar başlattım ve halloldu.
Görev yöneticisine bakın bir şey var mı? Güvenlik duvarı ayarlarını da bir gözden geçirin.

Görev Yöneticisi'nden durdurmaya çalıştığımda izin verilmiyor diyor Windows'un aktif koruma sistemi olarak gözüküyor aç'a tıklıyorum silik olduğu için açılmıyor delireceğim.

İşte hocam sorun da o, bilgisayarda internet yok Malwarebytes engelliyor.

Sorunu şu an çözdüm:
Güvenli modda CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp
Netsh winsock reset
Netsh int IP reset
Sırasıyla bunları yazıp bilgisayarı tekrar başlattım ve halloldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CMD'yi yönetici olarak çalıştır. Ayrıca kurulumu nereye yaptıysan ona göre kodu değiştir.

Kod:
taskkill /f /im mbam.exe
taskkill /f /im mbamtray.exe
rd /s /q "C:\Program Files\Malwarebytes"
rd /s /q "C:\ProgramData\Malwarebytes"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı