Malwarebytes sürekli bildirim spamlıyor

I34RTU

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Malwarebytes sürekli bildirim gönderiyor. Kapat dememe rağmen 1 sn sonra tekrar geliyor. Ne kadar basarsam basayım gitmiyor. Manage exclusions dediğimde ise hiçbir şey yok.

File olarak System32'nin içinde olduğu için o dosyayı silmekte istemiyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

Dosya oluşturma tarihi yeni diyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    29,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Malwarebytes sürekli bildirim gönderiyor. Kapat dememe rağmen 1 sn sonra tekrar geliyor. Ne kadar basarsam basayım gitmiyor. Manage exclusions dediğimde ise hiçbir şey yok.

File olarak System32'nin içinde olduğu için o dosyayı silmekte istemiyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

Dosya oluşturma tarihi yeni diyor.

Büyük ihtimal false positive silmemeniz tercihimdir. Bildirim konusunda real time protectiondaki tüm seçeneklerin tikini kaldırın. Eğer düzelmez ise ayarlarda notificationsdaki tüm seçenekleri kapatın.

Büyük ihtimal false positive silmemeniz tercihimdir. Bildirim konusunda real time protectiondaki tüm seçeneklerin tikini kaldırın. Eğer düzelmez ise ayarlarda notificationsdaki tüm seçenekleri kapatın.
Hocam mining sitesinin adresi bu. Sistem dosyasında normal değil bence. Silinmeli.

dosyayı silemiyorum çalışıyor diyor nasıl sileceğim ?
Karantinaya al diye bir seçenek yok mu? Böyle siliniyor diye hatırlıyorum.

notification kısmında hepsini kapat yok, ancak web protectionu kapatırsam kapanabilir ama mining ile ilgili ve sürekli spamlanan bir şey olduğu için kapatmakta istemiyorum

Hocam mining sitesinin adresi bu. Sistem dosyasında normal değil bence. Silinmeli.

Karantinaya al diye bir seçenek yok mu? Böyle siliniyor diye hatırlıyorum.
malwarebytestte allow liste item ekleyebiliyorsun ama karantinaya item ekleyemiyorsun anlamadım bende

malwarebytestte allow liste item ekleyebiliyorsun ama karantinaya item ekleyemiyorsun anlamadım bende
Tüm her şeyi kapatıp manuel olarak silmeyi bir daha dener misiniz? Benim hatırladığım virüs ile ilgili bildirim gelince tıklıyodum. Malwarebytes a yönlendiriyodu. Sonrada karantinaya al deniliyordu.

Malwarebytes sadece bağlantıyı engellemekte. Zararlı dosyaların kaynağını tespit edememiş anlaşılan.

x726727.dat dosyasını bir VirusTotal'de tarat. Her güvenlik yazılımı miningi zararlı olarak kategorilendirmeyebiliyor. Oradan tespit edenlerden kaliteli bir antivirüsü kurup sistemini tam tarat.

Malwarebytes sadece bağlantıyı engellemekte. Zararlı dosyaların kaynağını tespit edememiş anlaşılan.

x726727.dat dosyasını bir VirusTotal'de tarat. Her güvenlik yazılımı miningi zararlı olarak kategorilendirmeyebiliyor. Oradan tespit edenlerden kaliteli bir antivirüsü kurup sistemini tam tarat.
resim_2024-06-06_231526317.png
sonuç böyle çıktı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı