Malwarebytes sürekli virüs buluyor

rhylla

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2020
Mesajlar
1.919
Çözümler
6
Arkadaşlar selam,

İnternetimle alakalı sorun yaşamaktaydım bazen internet olmasına rağmen sitelere giremiyor, oyunları açamıyordum. Sürekli yaşıyorum bu aralar bunu. Arkadaşıma telefon açıp konuyu anlattım önce bir tarama yap PC kaynaklı olabilir dedi. Malwarebytes ile sürekli tarama yapıyorum ve sürekli buluyor aynı şeyleri. Kaspersky kurmaya çalışıyorum ama doğrulama kodu maile gelmiyor bir türlü bu konuda ne yapabilirim sizlere danışmak istedim. Aşağıya bir görsel bırakacağım yardımlarınızı bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2022-05-22 133955.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-22 133955.png
    64,3 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle virüsün bulunduğu dosya şifreli ve o yüzden program kaldıramıyordur. Format atmanı öneririm.
 
Format atabilirsiniz.

Ayrıca bana dosya konumunu verebilir misiniz zararlının?

Saçmalama adware için format mı atılır Chrome sil MBAM ile temizle sonra KVRT kur tarama yap temizle internet için düşük bir ihtimal modeme bulaşmış olabilir modemi resetle.
Google/Chrome/User data klasörünü parçala ya da sil tamamen.
 
Gereksiz yere format attırmayın. Chrome senkronizasyon açıksa kapatın, bilmediğiniz/güvenmediğiniz eklentileri kaldırın en son olarak Chrome verileri ve önbelleği temizleyin sonucu bildirin.
 
Quarantine deyin ve Quarantine bölümünden dosyaları silin.

@rhylla, İnternet bağlantınızı kesin ve AdwCleaner ile tarama yapın.

 
Dediklerinizi yapmadım ama dün format attım bilgisayara. Format sonrası hiç virüs taraması yapmadım. Ama internet bağlantım yine aynı idi. Servis sağlayacısını aradım modem değişimi talep ettim. Eğer çarşambaya kadar çözmezler ise iptal edeceğim aboneliği. Boşuna format atmış oldum.
 

Geri
Yukarı