Malwarebytes tarama sonucu nasıl?

Anti-Virüs yokken indirmişsinizdir dosyayı, Anti-Virüs indikten sonra da çalıştırmadığınız için uyarı vermemiştir.
Tam taramada çıkmış bu yüzden.

Evet doğru. Hocam yani o algıladığı şey Team Viewer ile alakalı değil mi yani bir virüs sisteme sızıp o dosyaya saklanmadı. Bir sebep de yok ortada zaten siz ne dersiniz yani o tamamen Team Viewer ile mi alakalı?

Evet doğru. Hocam yani o algıladığı şey Team Viewer ile alakalı değil mi yani bir virüs sisteme sızıp o dosyaya saklanmadı. Bir sebep de yok ortada zaten siz ne dersiniz yani o tamamen Team Viewer ile mi alakalı?

Team Viewer'in kendisinden dolayı değildir, bilgisayarcı farklı yerden indirmiştir. O yüzden arasında sıkıntılı dosyalarda vardır.

Team Viewer'in kendisinden dolayı değildir, bilgisayarcı farklı yerden indirmiştir. O yüzden arasında sıkıntılı dosyalarda vardır.

Hocam bugün Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tarama yaptım bir şey çıkmadı.
Ekstradan Windows Defender ve çevrimdışı tarama özelliği ile de tarama yaptım onlar da temiz. Sadece rootkit olması lazım Malwarebytes ile o virüsü taratamadım tarama duraksadı gittim rootkit olmadan tarama yaptım zamanım olmadığı için. temiz dedi sorun olmaz değil mi daha. bir de yaşadığım sorunun virüs olmama ihtimali de var değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı