E EminM12 Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #1 Bu nedir? Ben 1 kez tarama yapmıştım. Onun üstüne bir daha yaptım ve böyle bir şey çıktı silmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2020
Bu nedir? Ben 1 kez tarama yapmıştım. Onun üstüne bir daha yaptım ve böyle bir şey çıktı silmeli miyim?
Çözüm Murat5038 25 Mayıs 2020 Virüs değil gördüğün gibi malware. İllegal yazılım kullanmışsın onun eseri.
KS KS E EminM12 Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #21 unnamedington dedi: @EminM12, daha iki gün önceki konuda sana ne yapman gerektiğini söylemiştim. Neden uygulamadın? Malwarebytes karantina dosyalarını silme Ben Malwarebytes yeni yükledim ücretsiz sürümü bu, hangilerini karantinaya almalıyım? Karantinaya alınca bu programlar siliniyor mu bilgisayarım güvenilir oluyor mu? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Uyguladım. <3 Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: @EminM12, daha iki gün önceki konuda sana ne yapman gerektiğini söylemiştim. Neden uygulamadın? Malwarebytes karantina dosyalarını silme Ben Malwarebytes yeni yükledim ücretsiz sürümü bu, hangilerini karantinaya almalıyım? Karantinaya alınca bu programlar siliniyor mu bilgisayarım güvenilir oluyor mu? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Uyguladım. <3
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Mayıs 2020 #22 EminM12 dedi: Uyguladım. <3 Genişletmek için tıkla... Tamamını uygulamıştın değil mi? Bahsettiğim üzere eklentiyi de kaldırdın mı? Artı 0 Eksi
EminM12 dedi: Uyguladım. <3 Genişletmek için tıkla... Tamamını uygulamıştın değil mi? Bahsettiğim üzere eklentiyi de kaldırdın mı?
KS KS E EminM12 Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #23 unnamedington dedi: Tamamını uygulamıştın değil mi? Bahsettiğim üzere eklentiyi de kaldırdın mı? Genişletmek için tıkla... Evet kaldırdım. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Tamamını uygulamıştın değil mi? Bahsettiğim üzere eklentiyi de kaldırdın mı? Genişletmek için tıkla... Evet kaldırdım.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Mayıs 2020 #24 EminM12 dedi: Evet kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Peki o konudan sormak yerine neden yeni bir konu açtın? Artı 0 Eksi
EminM12 dedi: Evet kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Peki o konudan sormak yerine neden yeni bir konu açtın?
KS KS E EminM12 Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #25 unnamedington dedi: Peki o konudan sormak yerine neden yeni bir konu açtın? Genişletmek için tıkla... Yeni olduğum için pek fazla bilmiyorum. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Peki o konudan sormak yerine neden yeni bir konu açtın? Genişletmek için tıkla... Yeni olduğum için pek fazla bilmiyorum.